11.03.2017 - 12:00
Vegeravintolapäivä Forumissa

Huikean menestyksen saavuttanut Forum Korttelin ravintolapäivä saa jatkoa: Forum Food Market hakee uusia makuja maisteltavaksi Forum korttelin viihtyisään ja elävään kauppakeskukseen! Tällä kertaa haluamme tehdä vegeruokaa tunnetuksi ja järjestämmekin vegeravintolapäivän 11.3.2017!

Pop Up vegeravintolapäivä

Onko sinulla hyvä vegeravintolapäivän idea joka sopisi Forum Kortteliin? Kauppakeskuksesta on nyt mahdollista hakea tilaa vegeravintolapäivä käyttöön! Käytössä ovat kauppakäytävän aulatilat, jotka soveltuvat hyvien vegeruokien maisteluun sekä liikeideoiden testaukseen.

Tiloja annetaan lähtökohtaisesti vegeravintoloille, jotka sopivat Forum Korttelin henkeen (mm. design, muotoilu, lifestyle, muoti) ja tukevat Forumia eläväisenä kauppapaikkana. Toivommekin ravintolayrittäjiltä tyylikästä otetta ja näyttävyyttä, sekä tietysti maistuvaa vegeruokaa.

Prosessi on yksinkertainen – täyttämällä Forumin verkkosivuilta löytyvän lomakkeen voit hakea vegeravintolapäivä tilaa Forumista. Muistathan mainita tilatarpeesi ja ideasi selkeästi. Hakemus ei ole vielä sitova ja käsittelemme ne saapumisjärjestyksessä. Huomiothan että tällä kertaa otamme mukaan vain vegeravintoloita.

HUOM: Toimijat ovat vastuussa myyntipisteensä pystyttämisesti, operoinnista, kalustamisesta, siisteydestä sekä kaikilta muilta osin sen toiminnasta. Hyväksytyistä ravintoloista veloitamme 15€ paikkamaksun kulujemme kattamiseksi.

Hakemuksen vegeravintolan pitämiselle löydät osoitteesta:
http://forumkortteli.fi/vegeravintolapaiva/

Järjestäjä: 

Forum Kortteli

Forum Kortteli

Sijainti

Forum Kortteli
Kenelle: 
kaikille