18.10.2014 - 20:00
6 € (8 €)
VAULT w/ Bravik (Dept.)

VAULT on uusi klubikonsepti Turun yöelämään. Blak & Dekkersin hostaama klubi keskittyy ensisijaisesti elektronisen klubimusiikin ympärille. Lukuisilla vierailla höystetty tapahtuma järjestetään uuteen kukoistukseen nousseessa tapahtumaravintola Piazzassa Vähätorin laidalla jokirannassa. LINE-UPBravik (Dept.) / http://dept.fi/agency/bravik/

Blak & Dekkers / http://soundcloud.com/blakndekkers

Yours Truly

Tropic Of Cacajao

VJ Vilho (Dept.) / http://dept.fi/agency/vjvilho/---------------------------------------------------


18.10.
Ravintola Piazza
Linnankatu 3
20 - 03
K18

LIPUT tapahtumaan ovelta

20-23.00 6€
23-02.30 8€

ja lippujen ennakkotiedustelut osoitteesta petteri (at) studiosangria.fi

-----------------------------------------------------

BRAVIK (Dept.) 1.00-02.30: Lahdesta/Helsingistä ponnistava Bravik on viime aikoina ollut otsikoissa Dept.in lukuisien menestykseksi osoittautuneiden tapahtumien myötä. Uniikilla ja omalla soundillaan ammentaen intohimoaan 90-luvun housea ja technoa kohtaan pojat ovat täyttäneet tanssilattioita luoden ympärilleen mieletöntä meininkiä ja suuria tunteita.
Tsekkaa Bravik: http://dept.fi/agency/bravik/

BLAK & DEKKERS 23.30-1.00: Tuottamisesta DJ-hommiin hiljalleen uudestisyntynyt Blak & Dekkers (JHO & Boy Called Pedro) on täyttänyt tanssilattioita viimeiset pari vuotta sekä Helsingissä että kotikaupungissaan Turussa. Blankon Renaissance-klubin menestyksen myötä nämä paikallissankarit ovat onnistuneet istuttamaan deep- ja tech house soundia yhä suuremman kansan tietoisuuteen.
Tsekkaa B&D Soundcloudista https://soundcloud.com/blakndekkers

YOURS TRULY 22.00-23.30: Soul-, jazz-, ja hiphop-levyjen keräilyllä 90-luvulla aloittanut Yours Truly siirtyi housen maailmaan seuraavalla vuosikymmenellä. Monipuolisia settejä soittava Yours Truly on saatettu nähdä dekkien takana mm. Silk City, Wake Up! ja viimeisimpänä ‘My House Is Your House’-klubeilla. Soulista discoon ja klassisesta NY/NJ-housesta technoon vaihteleva Yours Truly toimii takuuvarmasti tilanteessa kuin tilanteessa.

TROPIC OF CACAJAO 20.00-22.00: Tropic Of Cacajao on turkulainen DJ -duo, jonka jäseniä ovat Mikko Wallenius ja Nicholas Wardi. Poikien musiikillinen monipuolisuus on mieletön, heidän keikoillaan kuullaan musiikkia usein laidasta laitaan aina discosta ja groovesta synkkään houseen ja technoon. 
Tsekkaa Tropic of Cacajao Soundcloudista https://soundcloud.com/nicholaswardi/syys

VJ VILHO: Videotaiteesta innostunut VJ Vilho on jo pitkään toiminut tuotantopuolella tehden erilaisia projekteja animoinnista installaatioihin ja vaativiin projisointeihin. Hänen erikoisalaansa ovat näyttävät VJ-setit. 
Tsekkaa VJ Vilhon showreel osoitteesta http://vimeo.com/91358036

Lokaationa Piazza on ainutlaatuinen, tsekkaa kuvia paikasta osoitteestahttp://www.matbarcatering.fi/piazza.html#kuvia
 

Järjestäjä: 

Blak & Dekkers

Blak & Dekkers

Sijainti

Ravintola Piazza