06.04.2017 - 22:00
3 € (TOY:n jäsenille 2 €)
Värien Sota (TOY ry)

TOY ry tuo ennennäkemättömän bilekonseptin opiskelijakemujen ehdottomaan ykköspaikkaan – kaikille tuttuun Night Club Marilyniin!

Oletko sinäkin aina halunnut toteuttaa itseäsi? Eikö taiteellisuus kuitenkaan ole vahvimpia puoliasi? Ei hätää, Värien Sodassa jokainen on taitelija.

Näissä bileissä sinä olet kangas, jolle voit itse tai kavereidesi kanssa ikuistaa illan tarinan tai vaikka pyytää söpön pojan tai tytön puhelinnumeron… Pue päällesi valkoinen t-paita, toppi, mekko tai vaikka tooga, joka toimii taulunasi. Mikäli et halua osallistua sotaan, mutta silti saapua Lyniin nauttimaan värikkäästä tunnelmasta, pue vastaavasti päällesi jotakin tummaa.

Ahdista valkopaitainen kaverisi Lynistä löytyvälle maalauspisteelle ja aloita värihyökkäys! Apunasi pisteellä ovat myös TOY ry:n omat UV-taiteilijat, joiden kanssa voitte hioa maalausstrategiaanne.

Paikalle kannattaa ehdottomasti saapua ajoissa, sillä nopeimmille on luvassa kä-sit-tä-mät-tö-män upea haalarimerkki! Nopeimmat saavaat lipunmyynnistä mukaansa myös säteilevän yllätyksen.

Tule luomaan värikkäitä bilemuistoja!

Let the war begin!

Järjestäjä: 

Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Sijainti

Night Club Marilyn
Kenelle: 
Kaikille