22.04.2015 - 12:00
Vappukirpputori / Wapplopptorget

Vappu on pian ovella, joten nyt on aika varmistaa, että myös vaatekaappisi on valmis sitä varten. Vappukirppiksellä voit myydä ja ostaa käytettyjä naamiasasuja ja –tarvikkeita, täydentää haalarimerkkikokoelmaasi ja ommella haalarisi kuntoon hyvissä ajoin.Vappen står snart inför dörren och det är dags att se till att klädskåpet innehåller det du behöver! På Wapplopptorget kan du sälja och köpa maskeradutstyrslar samt utöka din halarmärksamling. Desstutom får du stöd i att sy fast märkena på lopptorgets egen syjunta.--Naamiaisasujen kirpputori

Tuo yksien opiskelijabileiden jälkeen käyttämättömäksi jääneet rekvisiittasi ja myy ne eteenpäin! Asuja ja tarvikkeita voit joko tulla myymään itse tai jättää ne yleiselle kirpputoripöydälle myytäväksi tai vapaasti otettavaksi. Ylimääräiset vaatteet toimitetaan kierrätykseen ja mahdollinen tuotto ohjataan TYYlikkään vapun kulujen kattamiseen.

Haalarimerkkitori
Vaikka haalarisi näyttäisivät vielä tyhjiltä kuin fuksisyksyn opintosuoritusote, ehdit vielä hyvin täydentämään kokoelmaasi. Merkkejä myydään yhteisellä pöydällä, ja valikoima riippuu siitä, mitä yhdistykset toimittavat myyntiin. Ostaminen tapahtuu luonnollisesti käteisellä.
Alayhdistykset voivat tuoda merkkejään myyntiin toimittamalla ne TYYn toimistolle tiistaina 21.4. tai suoraan kirpputorille. Merkkien määrä ja hinnat tulee ilmoittaa selkeästi, ja ylimääräiset merkit myyntituoton kera tulee hakea seuraavan viikon kuluessa.
Lisätiedot: tyy-kulttuuri@utu.fi / Riina Lumme

Ompelupiste
Haalarimerkit ovat hauskoja, mutta niiden ompeleminen kiinni on yllättävän haastavaa tehdä tai ainakin aloittaa. Nyt voit kuitenkin tehdä sen yhdessä muiden kanssa ja saada samalla tekniikkavinkkejä vieressä istuvalta. Uskaliaimmat voivat kokeilla jopa liimaamista ja silittämistä. Omat neulat, langat ja liimat suositeltavia, mutta TYY toimittaa paikalle myös muutaman lankavaihtoehdon, neuloja, liimaa, silitysvälineet sekä laastareita.

Siipisoihtu
Ylioppilaskunnan jäsenmaksun yhteydessä voi ostaa itselleen ylioppilaslakkiin siipisoihdun, joka kiinnitetään HY:n lyyran tilalle. Mikäli olet omasi jo maksanut, mutta et ole muistanut sitä hakea, voit hoitaa asian kätevästi alakerran kansliassa. Kanslia on auki klo 12-14 ja myös myy siipisoihtuja hintaan 13 €.

--

Lopptorget
Passa på att sälja din maskeraddräkt som står oanvänd i garderoben! Du kan antingen själv komma på plats och sälja dina kläder eller sen lämna dem vid det allmänna bordet för försäljning Det som inte köps går vidare till återvinningen och vinsten används till studentkårernas wappenförberedelser. 

Halarmärkförsäljning
Om din halare är lika tom som din plånbok efter att hyran betalats så har du en ypperlig chans att komma över fler märken. Det säljs märken vid ett gemensamt bord och utbudet beror på hur mycket märken som specialföreningarna lägger till försäljning. Betalningen sker med kontanter. För specialföreningar så kan man hämta den mäng märken man vill sälja till TYYs kansli tisdagen den 21.4 eller direkt till lopptorget. De märken som blir över skall man hämta senast en vecka efter lopptorget. 

Syjunta
På lopptorgets Syjunta kan du få gott sällskap och goda råd i att sy och klistra fast dina nya märken. Man får gärna ta med egen nål och tråd men om det inte lyckas så finns det att låna en del utrustning för att få märkena på plats.

Järjestäjä: 

TYY ja ÅAS

TYY ja ÅAS

Sijainti