22.11.2014 - 11:00
Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestetään neljänä joulunalusviikonloppuna
22.–23.11.
29.–30.11.
6.–7.12. ja
13.–14.12.2014
aina klo 11–17.

Silloin saamme taas markkinatorille runsaasti myyjiä ympäri Suomea ja aina ulkomailta asti sekä myyntikojuihin laajan valikoiman käsityöläisten taidonnäytteitä, kuten luonnonmateriaaleista tehtyjä tuotteita, koriste-esineitä, asusteita, hienoa taidetta ja jouluisia herkkuja.

Tässä taulukko Joulumarkkinoille valikoiduista myyjistä: http://suurtorinjoulumarkkinat.fi/wp-content/uploads/2014/11/2014-joulum...

Kahdessa ensimmäisessä viikonlopussa on vielä muutama myyntipaikka vapaana, joihin otamme edelleen hakemuksia vastaan. Myyntipaikkaa voivat hakea yritykset, yhdistykset, yksityishenkilöt ja muut kiinnostuneet. Arvostamme selkeää tuotekokonaisuutta ja aitoja luonnonmateriaalista käsintehtyjä töitä. Tapahtuma on hengeltään vanhan ajan joulumarkkinat, mikä myyjien tulee huomioida tuotteen pakkauksessa, kojun koristelussa ja omassa pukeutumisessaan.

Brinkkalan pihan yhdistysten joulutorilla on vielä pari paikkaa vapaana kaikissa viikonlopuissa, joten kannattaa vielä hakea!

Tarkemmat tiedot myyntipaikoista, hinnoista ja muista käytännön asioista löydät oheisesta hakuohjeesta ja hakulomakkeen liitteenä olevista osallistumisehdoista.

Mikäli kiinnostuit myymisestä Joulumarkkinoilla, hakuohjeet löydät täältä: http://suurtorinjoulumarkkinat.fi/wp-content/uploads/2013/11/joulun-myyj...

Lisätietoja:
Meri Vuohu
Tuotantoassistentti / Myyjävastaava
p. 040 132 9993
meri@keskiaikaisetmarkkinat.fi

Järjestäjä: 

Turun Suurtorin keskiaika ry

Turun Suurtorin keskiaika ry

Sijainti

Vanha Suurtori