11.12.2015 - 17:30
6 euroa
TUTO Hockey Student Night 2015

TUTOn tämän kauden opiskelijapelit saavat jatkoa ensi viikon perjantaina (11.12.), kun vuorossa on kauden toinen opiskelijatapahtuma; TUTO Hockey Student Night 2015.

TUTO-RoKi-ottelussa opiskelijat pääsevät pelin seuraamisen lisäksi kamppailemaan pöytälätkän nelinpelimestaruudesta ja pukukilpailun voitosta. Viralliset jatkobileet järjestetään puolestaan pelin jälkeen Fortessa, jonne opiskelijoille järjestetään ilmainen sisäänpääsy. Illan aikana jaetaan myös uusia upeita TUTOn opiskelijapeli-haalarimerkkejä.

Ilmainen bussikuljetus jatkobileisiin

TUTO Hockey Student Night 2015 -tapahtumassa opiskelijalipunhinta on alennettu kuuteen euroon (norm. 10 e). TUTO Hockey - RoKi -ottelun lisäksi lipulla saa ilmaisen bussikuljetuksen ja sisäänpääsyn (klo 23.00 asti) ottelun virallisiin jatkobileisiin Forteen. Bussikuljetus lähtee Marli Areenan edestä ottelun jälkeen, kyytiin pääsee ottelun opiskelijalippua näyttämällä.
Kilpailuja ja haalarimerkki

Itse tapahtumassa on luvassa runsaasti ohjelmaa opiskelijoille heti ovien aukeamisesta lähtien. Ohjelmassa on muun muassa jääkiekkoteemainen pukukilpailu, jossa parhaat heittäytyjät palkitaan!

Mikäli kaapistasi ei satu löytymään asiaankuuluvia varusteita, ei hätää! Kokoa kavereidesi kanssa oma jengi kasaan ja osallistukaa pöytälätkään, jossa ratkotaan nelinpelinmestaruus. Kilpailuun osallistuville on luvassa huikeat palkinnot, johon sisältyy muun muassa TUTOn uusi haalarimerkki.
Opiskelijoille oma TUTO-juoma

Opiskelijoille on hallilta varattuna oma kulmaus, jossa opiskelijakortilla on tarjolla juotavaa sekä pientä purtavaa opiskelijaystävälliseen hintaan. Illan erikoisuutena on opiskelijoita varten suunniteltu TUTO-juoma, joka julkistetaan TUTO-RoKi-ottelussa.
Hanki liput ennakkoon

TUTO Hockey Student Night 2015 -liput voit hankkia etukäteen Lippupisteen myyntipaikoista sekä verkkokaupasta lippu.fi Liput löytyvät TUTO Hockey – RoKi -ottelutapahtuman alta nimellä ”Opiskelijalippu”. Lippupisteen myyntipaikkoihin kuuluvat mm. Turun alueen Citymarketit, Itäharjun, Myllyn ja Tampereentien Prismat sekä Wiklund ja Stockmann. Lippuja on saatavilla pelipäivänä.

Muistathan ottaa opiskelijakortin ja/tai opiskelijahaalarit mukaan otteluun. Sisäänkäynnin yhteydessä on lipputarkastus.
TUTO Hockey Student Night 2015

AIKATAULU

17:30 Lipunmyynti Marli Areenan edustalla alkaa ja hallin ovet aukeavat.

17:40 Pöytälätkäturnaus alkaa opiskelijakulmauksessa! Turnaus pelataan 2-3 hengen joukkueissa.

18:30 Illan ottelu TUTO-Roki alkaa.

1. Erätauko: Pöytälätkäturnauksen finaali.

2. Erätauko: Pukukilpailun finalistit valitaan.

Ottelun jälkeen tarjolla bussikuljetus Forteen, jossa palkitaan myös pukukilpailun voittaja.

Pue itsesi siis haalareiden lisäksi, vaikka varastostasi löytyvään kypärään tai suosikkijoukkueesi paitaan ja lähde nauttimaan upeasta illasta. Nähdään Marli Areenalla!

Järjestäjä: 

TUTO Hockey

TUTO Hockey

Sijainti

Marli Areena
Kenelle: 
Opiskelijoille