28.02.2015 - 18:00
Opiskelijat 5 € (normaali 15 €)
Turun musiikkiakatemian OOPPERAGAALA

Turun musiikkiakatemian opiskelijat loihtivat oopperan taikaa keskelle kevättalvea! Sigyn-salissa lauantaina 28. helmikuuta klo 18 järjestettävän Oopperagaalan solisteina on joukko musiikkiakatemian laulunopiskelijoita, ja Gaalaorkesteria johtaa kapellimestari Hannes Merisaari.

Opiskelijavoimin toteutetun konsertin punaisena lankana kuullaan ja nähdään kohtauksia Mozartin oopperoista Così fan tutte, Don Giovanni ja Figaron häät. Näiden lisäksi ohjelmassa on aarioita, alkusoittoja ja ensemble-numeroita lukuisista muista oopperoista, kuten Bizet’n Carmen, Puccinin La Bohème, Rossinin Wilhelm Tell, Verdin Rigoletto ja Wagnerin Lohengrin. Ohjelmisto painottuu italiankieliseen oopperaan, mutta mukana on myös ranskalaisen ja saksalaisen oopperan parhaita paloja.

Tunnelmat vaihtelevat hempeistä rakkausduetoista dramaattisiin kauhunhetkiin, ja mukana on tietenkin myös aimo annos huumoria.

Oopperagaalassa on käytössä suomenkielinen tekstitys. Osassa konsertista on mukana pienimuotoista näyttämötoimintaa sekä valojen avulla luotua visualisointia.

Lämpimästi tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen konserttielämys!

LIPUT:

15 € täysihintaiset
10 € eläkeläiset
5 € opiskelijat, työttömät, lapset, varus- ja siviilipalvelusmiehet.

Ennakkomyynti: Kulttuurikauppa Ars Musica (Turun konserttitalo, Aninkaistenkatu 9, avoinna arkisin klo 11-17).
http://arsmusica.fi/index.php
Varaukset: lippuvaraukset@turkuamk.fi, lunastus ovelta ennen konserttia klo 17.30 mennessä.

Konserttipäivänä lipunmyynti Sigyn-salin ovella klo 17 alkaen. Huom! Konserttipaikalla maksuvälineenä käy vain käteinen!

Järjestäjä: 

Turun musiikkiakatemian opiskelijat

Turun musiikkiakatemian opiskelijat

Sijainti

Sigyn-sali