06.11.2014 - 14:45
0 €
Turun KY: Kansainvälisyysviikko 2014

Turun KY:n ensimmäinen Kansainvälisyysviikko järjestetään marraskuun ensimmäisellä viikolla 3.- 6.11. Viikko koostuu neljästä kansainvälisyyttä eri näkökulmasta tarkastelevasta päivästä. Jos ura kv-tehtävissä tai vaihto-opiskelemaan lähteminen on suunnitelmissa, niin kannattaa ehdottomasti liittyä seuraan! Luvassa inspiroivia puhujia, vaihtaribileitä The Monkeyssa, kehitysyhteistyötä, André Nöel Chaker, valtioneuvoston edustaja, kansainväliset sitsit ja vaikka mitä! Tsekkaa alta jokaisen päivän ohjelma ja hyppää mukaan kansainvälisyyden pyörteisiin! Get finternational! #IW2014


KESKIVIIKKO 5.11: KEHITYSYHTEISTYÖPÄIVÄ 

Klo 11:30-14:15 - Kehitysyhteistyöteemaan liittyvät ständit, aula ja Mercatorin ylätasanne
Mukana menossa laaja joukko erilaisia yhdistyksiä ja organisaatioita, muun muassa Suomen Punainen Risti, Plan Suomi sekä Reilu kauppa ry.

Klo 14:15-16:15 - Reilu kauppa ry:n Reiluttaja -koulutus, ls09
Reilun kaupan Maija Lumme pitää intensiivikoulutuksen liittyen Reilun kaupan konseptiin. Koulutuksessa mm. siitä, miten Reilun kaupan järjestelmä toimii ja miten kyseisiä järjestelmiä valvotaan.
Lisätietoa sekä ilmoittautuminen ky-kv@utu.fi -maililistan kautta.

Klo 14:30-16:30 - Kehykirpputori ja Plan Suomen valokuvanäyttely, OP-Pohjola sali
CIA TuKY ja EVA järjestävät kirpputorin OP-Pohjola salissa, jossa myös esillä Plan Suomen "Oikeus oppia" -valokuvanäyttely. Lisätietoa kirpputorista sekä pöytävaraukset EVAn sähköpostilistan (ky-eva@utu.fi) kautta.

Iltatapahtumana ESN IAC:n kansainväliset Mask Partyt the Monkeyssa. Lisätietoa Ulkkiksen sähköpostilistalta (ky-ulkkis@utu.fi). Samana päivänä kannattaa tsekata myös EVAn Pimp my Overalls!

TORSTAI 6.11: VAIHTO-OPISKELUPÄIVÄ

Klo 11:45-14:15 - Turun kansainvälisten opiskelijayhdistysten ständejä, aula ja Mercatorin ylätasanne 

Klo 14:00-15:00 - KV-palveluiden vaihtoinfo sekä vaihdossa olleiden kokemuksia, Elovena-sali

Kv-palvelut kertoo opiskelijavaihdosta. Lisäksi jo vaihdossa olleita TSE opiskelijoita kertoo kokemuksistaan sekä vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mukana Japanissa, Amerikassa, Itävallassa sekä Ranskassa seikkailleita TuKYläisiä.

Klo 15:00 - Language Café, Monttu
Tuttu Language Café -konsepti jälleen Montussa! Tule pelailemaan lautapelejä ja sosialisoimaan vaihteeksi eri kielillä! Mukana myös kielten ainejärjestöt. Lisätietoa ky-kv@utu.fi -sähköpostilistan kautta.

Kansainvälisyysviikon huipentumana CIA TuKYn ja ISTUn kansainväliset sitsit Parkilla klo 19! Nyt jos koskaan pääset bongailemaan vaihtareita ja näyttämään miten suomalaiset sitsaa! Lisätietoa ja ilmot NESU TuKYn -sähköpostilistan kautta.

Lisäksi Montussa koko viikon ajan tarjolla kansainvälinen menu, ei kun maistelemaan siis!

Kansainvälisyysviikon avajaispäivänä tapahtuman järjestäjät jakavat myös IW 2014-passeja, joihin voi viikon kuluessa kerätä leimoja eri tapahtumista. Ne, jotka saavat passeihinsa vähintään kolme leimaa, palkitaan IW-haalarimerkillä! Jos keräät enemmän leimoja, kirjoita passin sisälle nimesi ja mailiosoitteesi, ja passin palauttamisen yhteydessä osallistut arvontaan! Leimoja saa kv-viikon tapahtumissa CIA TuKYn hallituslaisilta.

Kansainvälisyysviikkoa voi seurata myös Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä (#IW2014). Osallistu mukaan keskusteluun!

Järjestäjä: 

Committee for International Affairs - Turun KY

Committee for International Affairs - Turun KY

Sijainti

Turku School of Economics at the University of Turku