08.06.2016 - 16:00
3€
Turun Kauppakorkeakoulun pääsykoebileet

Odotatko hetkeä, kun saat vihdoin palauttaa hiestä märän koepaperisi? Entä sitä tunnetta, kun saat kävellä ulos salista? Turhauttaako yliviivaustussien värittämien sivujen tuijottaminen? Tuntuuko siltä, että itkupotkuraivarit olisi kohdallaan? Lasketko sinäkin päiviä siihen, että saat korkata ensimmäisen juomasi viikkoihin ja pääset hukuttamaan debetit ja kreditit? Onko pyllysi väsynyt ja litistynyt kuukausien istumisesta? Tule sheikkaamaan buudiasi Turun Kauppakorkeakoulun pääsykoebileisiin sillä vapautesi alkaa tästä! Kesäkuun 8. päivänä koittaa se hetki jota jokainen kevään lukutoukka on odottanut. 

Tervetuloa Suomen Turkkusse, jossa kesän fresheimpien opiskelijabailujen etkot starttaavat klo 16.00 aurinkoisessa Ravintolalaiva Donnalla. Siitä matka jatkuu vapauden tunteen vauhdittamana The Monkeyssa klo 22.00 alkaen. Bileet jatkuvat aina aamuyön sarastukseen asti. Molemmat menomestat tarjoavat 3€ rannekkeen hinnalla juotavaa opiskelijaystävällisin hinnoin sekä sisäänpääsyn The Monkeyyn.

Lipunmyynnistä tietoa lähempänä H-hetkeä.

Ethän vain tee sitä virhettä ja lähde kokeiden jälkeen heti kotikaupunkiisi? Korkataan juomamme ja tanssitaan kevään tuomat stressihirviöt yhdessä pois! Nähdään pääsykoekeskiviikkona ;) 

MITÄ? Turun kauppakorkeankoulun pääsykoebileet
MISSÄ? Ravintolalaiva Donna ja The Monkey
MILLOIN? 8.6.2016
MITÄ MAKSAA? Vain 3€!

Järjestäjä: 

M-klubi

M-klubi
Kenelle: 
kaikille