12.10.2016 - 14:00
Turun Eurooppanuorten paneeli: Koulutusvienti kehitysapuna

Miltä näyttää koulutusviennin tulevaisuus Euroopassa? Miten kehitysyhteistyön kautta pystytään vaikuttamaan koulutusasteeseen? Mitkä ovat koulutusviennin haasteet ja mahdollisuudet?

Tervetuloa Turun Eurooppanuorten ja Turku Science Parkin järjestämään kehitysyhteistyöpaneeliin keskiviikkona 12.10. klo 14-16. Tilaisuus järjestetään Turku Science Parkin Potkuri-tilassa (ICT-talo 1.krs).

Euroopan unioni on maailman suurin yksittäinen kehitysyhteistyöntekijä. Paneelissa on tänä vuonna aiheena koulutusvienti kehitysyhteistyönä, joka on Agenda 2030:n kestävän kehityksen tavoitteista neljäs kohta. Koulutuksen tulevaisuus ja erityisesti sen vientipotentiaali puhuttavat Euroopassa. Paneelissa tarkastellaan koulutusviennin haasteita ja mahdollisuuksia niin kansallisesta kuin yleiseurooppalaisestakin näkökulmasta.

Paikalle saapuvat keskustelemaan:
Riikka Kuusisto-Kajander (Utu-Export)
Riitta Vänskä (Finpro)
Jenni Pajunen (Nordic Institute of Dental Education Oy)
Markus Häkli (Funzilife Oy)

Paneelin puheenjohtajana toimii Turku Science Park Oy:n toimitusjohtaja Niko Kyynäräinen. Keskusteluun pääsee osallistumaan myös Twitterin kautta hashtagilla #kehypaneeli16.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Paikalla on myös kahvitarjoilu. Tervetuloa!

***

Turun Eurooppanuorten Koulutusvienti-paneeli järjestetään osana TYYn Kehitysyhteistyöviikkoa, jonka näkökulmana on tänä vuonna YK:n asettamat kestävän kehityksen tavoitteet, Agenda 2030. Lisätietoja Kehyviikosta saa tapahtuman Facebook-sivulta: https://www.facebook.com/events/1038835779557288/

Järjestäjä: 

Turun Eurooppanuoret ry

Turun Eurooppanuoret ry
Kenelle: 
Yhteiskunnallisista asioista kiinnostuneille