Koko kampus kuntoon!

Koko kampus kuntoon! -kampanja voimassa viikon 46 ajan kaikille Turun opiskelijoille. Tsekkaa lisätiedot FB-tapahtumasta!

Opkan tiimi kävi testaamassa kaikki Koko kampus kuntoon! -kampanjan kuntosalit ja teimmekin teitä opiskelijoita varten arvion kaikista saleista!

Motivus Centrum

Motivus Centrumissa kiinnitti huomiota erittäin monipuoliset ja laajat tilat. Paikka on kahdessa kerroksessa ja sieltä löytyy niin yleistä salia, naisten salia, ryhmäliikuntasalia, rentoutus- ja venyttelytiloja sekä PACE-kiertoharjoittelusalia. Motivus Centrumissa oli myös erittäin laaja tarjonta ryhmäliikuntatunneissa!

Kenelle erityisesti? Monipuolisesta treenaamisesta ja ryhmäliikunnasta kiinnostuneelle

Erityiset vahvuudet? Jumpat ja PACE-tunnit, laajat ja monipuoliset tilat

P&P Fitness Center

P&P Fitnessissä ensimmäiseksi kiinnitti huomiota erittäin moderni ja laadukas yleisilme. Salista ja treenaajista huokui innostava ja tavoitteellinen asenne treenaamiseen, joka tuntui tarttuvan jokaiseen. Kuntosalilaitteet olivat huippuluokkaa ja juuri uusittu, mikä lisää tavoitteellisen treenaamisen mahdollisuutta. Kuitenkin ilmapiiri salilla oli erittäin rento ja viihtyisä, sillä työntekijät tuntuivat tuntevan asiakkaat ja moikkailivat iloisesti kaikkia.

Kenelle erityisesti? Tavoitteelliselle treenaajalle

Erityiset vahvuudet? Huippuluokan laitteet, tavoitteellinen ilmapiiri, asiakaspalvelu

Cardio Gym

Cardio Gym ei aluksi näyttänyt perinteiseltä kuntosalilta, mutta päästyämme sisään paljastui toinen maailma kaikessa kotoisuudessaan. Kuntosalista sekä paikan omistajan ja asiakkaiden välisestä kommunikaatiosta huokui kotoisa tunnelma sekä tervetullut olo. Kuntosalilla oli kaikki mitä perustreenaamiseen tarvitaan ja asiakkaat tuntuivat viihtyvän siellä. Cardio Gym on erityisesti kliinin vastakohta ja tarjoaa omalaatuisen ja viihtyisän treenaamisympäristön vastapainona nykypäivän moderneille saleille.

 

Kenelle erityisesti? Aloittelijalle tai kenelle tahansa, joka haluaa treenata maanläheisessä ympäristössä

Erityiset vahvuudet? Kotoisuus, ihmisten välinen kommunikaatio, ison kuntosalijätin vastakohta

Gym 2000

Gym 2000 –kuntosalin erityinen vahvuus oli naisten sali. Monella muullakin salilla on oma naisten puoli, mutta täällä paikka erottautui vahvasti sillä, että naisten sali oli kutsuva, avara ja laitteet olivat erittäin monipuolisia. Myös yleisellä puolella laitteita oli paljon ja ne olivat monipuolisia ja laadukkaita.

Kenelle erityisesti? Vahva suositus erityisesti naisille ja tavoitteellisille treenaajille

Erityiset vahvuudet? Naisten sali, monipuoliset ja laadukkaat laitteet

M&M Kuntotalo Koulukatu ja Kalevantie

M&M erottui vahvimmin monipuolisuudellaan ja moderniudellaan. Laitteet olivat uusia ja huippulaatuisia, sisältäen esimerkiksi elektroniset näytöt laitteissa. Näiltä saleilta löytyy varmasti kaikille kaikkea, kuitenkin laadusta tinkimättä. M&M Kuntotalo Kalevantie lopettaa vuodenvaihteessa ja tilalle aukeaa uusi, moderni nykypäivän kuntokeskus Kupittaalla osoitteessa Lemminkäisenkatu 32. Tämä kuntosaliketju erottui erityisesti palveluiden, tilojen ja mahdollisuuksien monipuolisuudella ja laajuudella.

Kenelle erityisesti? Vaativalle treenaajalle, joka arvostaa ylellisyyttä ja monipuolisuutta

Erityiset vahvuudet? Monipuolisuus, laadukkuus ja moderni ilme

Totesimme, että kaikilta kuntosaleilta löytyi omat vahvuutensa ja tekijät joilla erottua. Päätä sinä mikä paikka on sopiva juuri sinulle tai käy vaikka kaikissa. Hyviä treenejä! #kokokampuskuntoon