27.08.2016 - 12:30
Turku Pride: Kulkue ja puistojuhla

Turku Pride -viikko huipentuu lauantaina 27.8. mielenosoituskulkueeseen ja puistojuhlaan!

Turku Pride on jatkoa vuonna 1969 New Yorkin Stonewall Innissä alkaneelle Pride-perinteelle ja LGBTIQ+ -ihmisten ihmisoikeusliikkeelle. Turku Pride on rauhanomainen mielenosoitus, Stonewallin muistojuhla, tapaamispaikka ja bileet. Me vaadimme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöön kuuluvien ihmisarvon ja kansalaisoikeuksien tunnustamista sekä yhdenvertaista kohtelua! 

KULKUE: 
12:30 KOKOONTUMINEN Vanhalle Suurtorille (osoite: Vanha Suurtori 3) 
13:30 KULKUE LÄHTEE
14:30 SAAPUMINEN Puolalanpuistoon

PUISTOJUHLA PUOLALANPUISTOSSA: 
15:00 OHJELMA ALKAA puistolavalla
Lavalle nousee loistavia puhujia sekä fantastiset bändit SAMMUNEET KATULYHDYT, HARMI ja MIA RENWALL! Juontajana näemme seksikkään, hulvattoman ja fabulöösin RÄTT QUEENin! 
19:00 OHJELMA LOPPUU, siirtyminen esim. jatkoille? ;) 

Vegeruokaa (Soisoi, Gaggui, VG Wok sekä Lucky Vegan). Järjestöjä ja myyjiä. Turku Priden oma info-teltta, missä myös mm. glitterhattaraa. Hiv-tukipisteen maksuton pikatestauspiste. Puisto-ohjelmaa, kuten etuoikeusseinä ja lasten oma ohjattu alue, missä tarinankerrontaa ja leikkejä. Ota viltti ja kaverit mukaan, puistossa nähdään! 

Esteettömyys: Kulkuereitti on esteetön. Puistoon on pitkä ylämäki, mutta puistossa on myös asfalttiteitä, joita pitkin on helpompi liikkua apuvälineillä. Suosittelemme korvatulppia, jos on herkkä metelille (niitä on infoteltalla myynnissä!).

Järjestäjä: 

Turku Pride

Turku Pride

Sijainti

Vanha Suurtori
Kenelle: 
Kaikille!