06.11.2014 - 16:00
12€
Tradenologia

Tradenologia on vuosittain järjestettävä Tradenomiopiskelijaliiton tapahtuma joka kokoaa tradenomit ympäri Suomen pitämään yhdessä hauskaa. Koska tradenomi on kaikkien kaveri, insinöörit ja kaikki muut ulkoavaruuden oliot ovat tottakai tervetulleita mukaan juhliin! Kerrankin on erittäin hyvä syy saapua Turkuun kun järjesty...svuorossa oleva Opiskelijayhdistys Trade pistää parastaan.

Tradenologia on kaksipäiväinen juhla. Ensimmäinen ilta startataan "aika-ajoilla" sekä jatkobileillä ja illan kohokohtana lavalle juhlakansaa viihdyttämään nousee SPEKTI! Seuraavana päivänä startataan avaruusalukset rastikierrokselle joka vie juhlakansan ympäri maailmankaikkeuden. Illan hämärtyessä Traden imperiumin raati Keisarin johdolla päättää missä joukkueessa on voima vahvin ja ketä vie himoitun Tradenologian voiton! Jatkobileissä juhlitaan onnistunutta iltaa, kerrataan lokikirjat päivän seikkailuista ja kruunataan tämän galaksin rohkeimmat seikkailijat.

Jotta urheiden tähtimatkailijoiden ei tarvitse tuoda omaa kuolontähteään majoittumiseen, Trade on järjestänyt myös majoitusmahdollisuudet Turun keskustassa.

__________________________________________
HINNASTO:
Kahden päivän rastikierros + jatkobileet: 10€ TROL:in jäsenille, 12€ kaikille muille elämänmuodoille.

Bile-/ majoituspaketti omenahotelli: Kahden päivän rastikierros + jatkobileet sekä majoittuminen kahdeksi avaruusyöksi Omenahotellin avaruusasemalle 50€/hlö jos ilmoittaudut ennen 10.10.2014. Tämän jälkeen hinta on 55€/hlö

Bile-/majoituspaketti Börs: LOPPUUNMYYTY!!!
___________________________________________
AIKATAULU: Tullaan vahvistamaan myöhemmin syksyllä, seuraava aikataulu on alustava.

Torstai:
16.00. Check in majoitukseen
18.00. Aika-ajot
22.00. Jatkobileet Nightclub Börsissä
24.00. SPEKTI!!!!

Perjantai:
13.00. Rastikierroksen startti
19.00. Rastikarttojen palautus
22.00. Jatkobileet Nightclub Börsissä
____________________________________________

Järjestäjä: 

TROL ry & TRADE

TROL ry & TRADE

Sijainti

Kauppiaskatu 6, Turku