07.10.2015 - 19:00
15€
Tosi-Tv Sitsit

Heimoneuvosto on puhunut!

Keskiviikkona 7.10. Parkin alakerrassa kokoontuu yhteiskuntamme kerma. Tänä keskiviikkona BB-taloomme on kutsuttu kaikki kohukaunottarista Bile-Danin suurimpiin haastajiin. Tule osoittamaan voimasi viidakon tähtösenä tai Suomen parhaana leipurina! Onko sinulla huippumalli haussa vai haaveissa löytää maajussille morsian? Haluaisitko työskennellä Bimbo Oy:ssä vai kenties huutokauppakeisarin lakeijana? Tarjoamme myös mahdollisuuden ensitreffeihin sitseillä ja kokemuksen suoraan sinkkulaivalta. Tämä sadan tähden illallinen tarjoaa nimittäin kaiken ja vielä enemmän!

Etsit sitten uutta vakituista koloa tai olit sitten jo pidempään ollut huvilan ja huussin asukas, olet tervetullut viettämään iltaa NESU-TuKYn kanssa syksyn toisille sitseille. Näiden sitsien uusintoja toivotaan vielä vuosien ajan, joten älä tipu pelistä ja kohtaa pelkokertoimesi ja tule Parkille.

Lukitse siis vastauksesi ja ympyröi 7.10. Seiskan tv-liitteestäsi ja suunnista pelottomasti kohti Parkin paratiisihotellia kuin rekkakuskit jäällä konsanaan. Näin varmistat myös eturivin paikan vuoden mehukkaimille juoruille, joista Seiskan toimittajatkin olisivat kateellisia!

Ilmoittautuminen viikolla 40. Lisäinfoa avoimessa kokouksessa.

Mitä: NESU-TuKYn Tosi-Tv –sitsit
Milloin: 7.10.
Missä: BB-talo (Parkki)
Mitä maksaa: 15€
Mitä päälle: Tosi-tv (ei kuitenkaan Nakudeitit –ohjelmasta inspiroituneena)
Jatkot: Showroom

Järjestäjä: 

NESU-TuKY

NESU-TuKY

Sijainti