04.12.2014 - 17:00
35 € / 0 €
TEDx Turku

Täältä löydät tapahtuman puhujat: http://tedxturku.com/speakers/

TEDxTurku Webcast: http://tedxturku.com/livestream/

Satelliittitapahtumien, joista yksi järjestetään Turun BioCityllä, tarkemmat speksit löydät täältä: http://tedxturku.com/satellite-events/

 

Tapahtuman info:

Tänä vuonna TEDxTurku tulee jälleen! Tarkoituksena on lukuisten puheenvuorojen avulla tarjota osallistujille uusia näkökulmia ja inspiraatiota teemalla NORTH.

TED-tapahtumien (TED = Technology, Entertainment ja Design) tarkoituksena on tarjota osallistujille jakamisen arvoisia ideoita eri osa-alueita koskevilla puheenvuoroilla, jotka myös videoitiin ja julkaistiin internetissä yleiseen käyttöön.

TEDxTurku on itsenäisesti järjestetty TED-tapahtuma, johon voittoa tavoittelematon globaali TED-organisaatio on antanut järjestämisluvan. TEDx -tapahtumilla on aina teema, jonka ympärille ohjelma rakennetaan. Koska TED Globalin teema on tänä vuonna SOUTH, on TEDxTurun teemaksi on tänä vuonna valittu NORTH. Tarkoitus on nostaa puheenaiheeksi pohjoista innovaatiota, yritteliäisyyttä, tutkimusta sekä osaamista. 

Alla ohjelma englanniksi!

PROGRAM:16:15 Doors open at Logomo, LOGI 3

17:00-18:30 First section: NATURE

18:30-19:15 Buffet + coffee

19:15-21:00 Second section: SISU

21:00-22:00 After party, LOGI 3

All the participants will receive a surprise bag with northern goodies. 

LANGUAGE: TED is global and almost all our speakers have chosen english as their performing language. However, the moderator will be using finnish.

WHAT IS TEDx?

In the spirit of TED’s mission, “ideas worth spreading,” the TEDx program helps communities, organizations and individuals produce TED-style events at the local level. TEDx events are planned and coordinated independently, on a community-by-community basis, under a free license from TED.

Tickets 35 €: https://holvi.com/shop/tedxturku2014/

 

Järjestäjä: 

TEDx Turku

TEDx Turku