08.11.2016 - 18:00
Taideakatemian Yö

Kymmenen vuotta sitten Taideakatemian tanssilinja meinattiin lakkauttaa. Opiskelijoiden vastarinnaksi nousi kulttuurintäyteinen tapahtuma Taideakatemian Yö, joka ei vain pelastanut kyseistä linjaa vaan tuli myös jäädäkseen.

Tänä vuonna Taideakatemian Yö täyttää pyöreitä, ja plakkarissa on 10 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi tapahtuma tulee olemaan ikimuistoisin ikinä ja loistaa kävijöiden mielessä vielä pitkään!

Turun Taideakatemian opiskelijoiden järjestämä suurenmoinen Taideakatemian Yö on tullut taas piristämään pimeneviä arki-iltoja. Kymmenen vuotta tapahtumaa on järjestetty, ja jälleen kerran se avaa ovensa Linnankadun kampuksella 8.11. klo 18-22 välisenä aikana.

Tämän vuoden loisteliaana teemana on minimalistisen puhutteleva X. Kymmenen vuotta kulttuuria, taidetta ja viihdettä. Mystinen tulevaisuus. Ja ennen kaikkea X merkkaa taiteen paikan! Tule siis nauttimaan henkeäsalpaavista taideteoksista, ottamaan osaa teatteriesitykseen, tutustumaan toimittajien työnkuvaan ja nauttimaan musikaalisista lahjakkuuksista. Tätä ja paljon muuta voit kokea Taideakatemian Yössä. Voimme myös luvata, että jotain todella ennennäkemätöntä on luvassa vain sinulle!

Tapahtuma on tarkoitettu koko perheelle eikä veloita lompakostasi pennostakaan. Kannattaa kuitenkin varata hiukan käteistä pikkunälän varalta, sillä paikan päällä opiskelijoidemme järjestämä buffet tarjoilee mitä maukkaimpia herkkuja.

Illan ohjelma tullaan julkaisemaan lähempänä ajankohtaa, mutta esimakua kannattaa kuitenkin käydä katselemassa sosiaalisesta mediasta. Taideakatemian Yö löytyy Instagramista (@taideakatemianyo), Twitteristä (@TaideakatemiaYo) sekä Snapchatistä (@taideakatemiayo).

Eikä tietenkään sovi unohtaa jatkoja, jotka järjestetään tänä vuonna Baarissa (Aurakatu 14). Jatkoista infotaan myöhemmin lisää.

Tapahtuman järjestää Turun Taideakatemian Opiskelijayhdistys TOY ry.

TERVETULOA!

Järjestäjä: 

Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Sijainti

Kenelle: 
kaikille :)