07.04.2015 - 09:00
Synergia

Synergiapäivä on täällä taas ja kerää yhteen IT-alojen, kauppatieteiden ja lääketieteiden opiskelijat saman katon alle!

Synergia on opiskelijoille suunnattu IT-alan seminaaritapahtuma jatkoineen. Vuosittain seminaari tuo Turkuun toinen toistaan mielenkiintoisempia puhujia puhumaan päivän polttavammista informaatioteknologian ilmiöistä. Järjestäjinä toimivat Asteriski ry, Digit ry, TuKYData ry, Infå r.f., Datateknologerna r.f. sekä tänä vuonna mukana on myös Turun Lääketieteen kandidaattiseura TLKS. Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Tänä vuonna teemana on Teknologia ja Terveys. Informaatioteknologiaa hyödynnetään jatkuvasti yhä enemmän terveydenhuollossa. Monelle on tuttua tehdä ajanvaraukset lääkäriin netissä ja käyttää liikunnassa hyödyksi erilaisia liikunta-äppejä. Mitä muita mahdollisuuksia teknologia ja datan hyödyntäminen tuo terveydenhuollolle? Tule ottamaan asiasta selvää 7.4 ICT-talolle Synergia 2015-seminaaripäivään, joka järjestetään tänä vuonna isompana ja spektaakkelimaisempana kuin koskaan aikaisemmin!

*************************************************

OHJELMA (kaikki luennot ICT-Cityllä luentosali Alfassa):

09.15-10.00 Annariikka Kyllönen / NightCap

"Yliopistolla on mahdollista päästä tekemään poikkitieteellistä todellisen elämän projektia. NightCap-projekti kokosi yhteen tietotekniikan, hoitotieteen ja kestävän kehityksen opiskelijoita. Projektitiimi kertoo kokemuksistaan projektin suunnittelusta ja toteutuksesta sekä poikkitieteellisyyden haasteista."

10.15-11.00 Matti Aalto-Setälä / Wristop

"Innovaatioita ja maailmanvalloitusta, niistä on Wristopin tarina tehty. Matti Aalto-Setälä tulee Synergiaan kertomaan miten maailmanvalloitus onnistui."

11.15-12.00 Ida Lönnroth / Beddit Ltd.

"Joukkorahoituskampanjat ovat tämän vuosikymmenen kuuma aihe. Espoolainen Beddit keräsi yli puoli miljoonaa dollaria joukkorahoituspalvelu Indiegogossa.
Synergiassa Ida Lönnroth tulee kertomaan miten tämä onnistui, mitä siitä seurasi ja miten toteutetaan onnistunut kampanja."

****************************

12:00-13:15 Lounastauko

****************************

13.15-14.00 Henri Virtanen / NetMedi

"Ohjelmistoja ei voida kehittää it-tyhjiössä. NetMedin Henri kertoo, miten sovelluksia kehittäessä otetaan huomioon loppukäyttäjä, tässä tapauksessa lääkäri, hoitaja ja potilas."

14.15-15.00 Kimmo Keränen / PerkinElmer

"Miten onnistuu vaihto vesiputousmallista ketterään kehitykseen? PerkinElmerin Kimmo kertoo kuinka heillä vaihto tehtiin ja kuinka se onnistui."

15.15-16.00 Mikko Taalikka / 4Pharma

"Millaista on käytännön datan hallinta kliinisen lääketieteen tutkimuksen projekteissa? 4Pharman Mikko Taalikka tulee kertomaan kokemuksiaan ja esittelemään järjestelmiä, joihin alalla törmää."

****************************

17:00-18:00 Perinteinen Tikkakisa
Proffan Kellari

"Synergian perinteinen Tikkakisa järjestetetään Proffan kellarissa. Täällä puhujat ja osallistujat voivat ottavat mittaa toisistaan."

18:00 -> Jatkobileet + Sauna
Uusi-S

"Jatkobileet starttaavat Uusiksella ja sauna lämpeää 18:00 alkaen. Synergian haalarimerkki toimii myös jatkolippuna. Ovelta ostettuna sisäänpääsy 3€. OPM."

21:00 -> Lemminkäisenkierros
Uusi-S

"Jatkojen kohokohta! Peliin pääsee mukaan 4 nopeinta kolmen hengen joukkuetta. Osallistumismaksu on 15€/joukkue ja sisältää riittävästi olutta ja muita herkkuja."

Jatkojen jatkot
Night Club Marilyn

"Bileet jatkuvat Lynissä keittopäivähinnoin. Ilmainen sisäänpääsy."

LIPUNMYYNTI JATKOILLE PAIKAN PÄÄLLÄ SEMINAARISSA JA JATKOILLA. Hinta 3e. Varaathan käteistä mukaan.

Synergia järjestetään tänä vuonna 27. kerran, kai sinäkin olet mukana? #synergia2015

Järjestäjä: 

Digit

Digit

Asteriski

Asteriski

Date

Date

Infå

Infå

TuKYData

TuKYData

TLKS

TLKS

Sijainti