28.04.2016 - 18:30
4€/6€
StudentGame Inter-RoPS

Futisspektaakkeli

Kevätaurinko lämmittää ja muutenkin lukuvuosi alkaa jo pikkuhiljaa olemaan paketissa…Vappu on tunnetusti opiskelijan parasta aikaa ja mikäs sen parempi kuin startata tämän vuoden juhlinta jo tunnetun StudentGamen parissa!

Tällä kertaa ei kuitenkaan ole tarjolla lätkää, vaan huippufutista Interin ja Rovaniemen Palloseuran toimesta! Osuuskunnat Trivia Group & Droppi järjestävät yhteistyössä Fc Interin kanssa opiskelijoille suunnatun FUTISSPEKTAAKKELIN 28.4 Veritas Stadionilla. Kyseessä ei ole kuitenkaan mikään tavallinen peli, vaan ottelu-tapahtuman aikana on runsaasti lisäaktiviteetteja kuten esimerkiksi livebändi, opiskelijaystävälliset hinnat baarissa, KUPLAFUTISTA* sekä paljon muuta! Myös parhaiten fanittavaa haalarikansaa tullaan palkitsemaan pelin aikana yllätyspalkinnoilla!

Kerääthän siis opiskelijakaverisi kasaan ja tulkaa yhdessä nauttimaan huikeasta ottelutapahtumasta sekä aloittamaan nyt jo viimeistään vapun juhlinta!

*Kuplafutiksen finaali pelataan Veritas Stadionilla Inter-RoPS puoliajalla. Alkukarsinta pelataan 2 tuntia ennen Interin pelin alkua viereisellä tekonurmella. Alkusarjan pelit kestävät 1x5min ja finaali 1x8min. Nopeimmat 8 viiden hengen joukkuetta pääsevät mukaan ilmoittautumalla ennakkoon sähköpostitse: info@triviagroup.fi 30€/joukkue, ilmoittautuminen on sitova & sisältää 5 kpl 4€ ottelulippua. (Drinkkiliput osallistujille 10€ lisämaksusta).

 

MITÄ? INTER-ROPS
MISSÄ? Veritas Stadion
MILLOIN? 28.4 Torstai klo 18.30
MITÄ MAKSAA? 4€, (6€ drinkkilipun kanssa)
SISÄLTÄÄ: Ottelulipun, pubissa haalarimerkillä & opiskelijakortilla halvemmat hinnat, haalarimerkin
Järjestäjä: 

Osuuskunta Trivia Group

Osuuskunta Trivia Group

Sijainti

Veritas Stadion
Kenelle: 
Kaikille!