01.12.2015 - 19:00
3€
Portti OpenStage 2015

Portti OpenStage 2015

Jälleen on tilaisuus ottaa lava haltuun! Kutsumme juuri sinut näyttämään piilevät kykysi ja astumaan valokeilaan sekä nauttimaan koko illan mittaisesta kattauksesta huikeita esityksiä!

Asteriski ja Putex järjestävät opiskelijoille suunnatun lähtökohtaisesti musiikkipainotteisen, avoimen lavan Portissa (Hämeenkatu 7) tiistaina 01.12. klo 19:00. Ideana on, että kaikki halukkaat pääsevät esittämään taitojaan, olivat ne sitten soittamista, laulamista tai päällä seisontaa (esim. stand up yms. myös sallittuja). Omat soittimet mukaan.

Jos ja kun ilmoittautuneita tulee tarpeeksi, niin soitto raikaa Portin molemmissa kerroksissa!

Ilmoittautumisaikaa esiintyjille on tiistaihin 17.11. mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen sailvu@utu.fi. Ilmoita viestissä bändin nimi/esiintyjä(t), ainejärjestö ja mitä esitätte.

Esitysten tulisi olla akustisia (ei esimerkiksi rumpusettejä, rajallisen säilytystilan sekä vaihtojen sujuvuuden vuoksi. Kitarat myös akustisina). Esiintymisaika on korkeintaan 20 minuuttia/esiintyjä.

Ja vaikka et tulisikaan itse esiintymään, niin saavu paikan päälle nauttimaan hyvästä musiikista ja rennosta fiiliksestä!

Eli tiivistettynä:
Mikä: Open Stage
Paikka: Portti, Hämeenkatu 7
Milloin: tiistaina 1.12. klo 19:00 alkaen
Sisäänpääsy: 3€ (sisältää haalarimerkin!), esiintyjille ilmainen
Pukukoodi: haalarit

https://www.facebook.com/events/160718650945976/

Järjestäjä: 

Asteriski ry ja Putex ry

Asteriski ry ja Putex ry

Sijainti

Anniskeluliike Portti
Kenelle: 
Opiskelijoille