01.09.2016 - 22:00
3€
Piltti- ja fuksibileet

Nyt on koittanut se hetki, jota on koko pitkä kuuma kesä odotettu! Uudet piltit ja fuksit ovat juuri saapuneet yliopistolle ja vanhat tutut palailevat takaisin opiskeluarkeen.

Luentosalit ja tenttikirjapinot odottavat, mutta kuten aina, sellaisten ikävien velvollisuuksien unohtamiseen paras paikka on tietenkin opiskelijabileet! Ja kukapa osaisi opastaa fuksit ja piltit paremmin bileiden hilpeään maailmaan kuin juhlimisen kiistattomat asiantuntijat: teekkarit ja kemistit ;)

Tästä eivät bileet paljoa parane, sillä sisäänpääsy maksaa vaivaiset kolme (3) euroa ja nopeimmille on luvassa bileiden teemaan sopiva, kuumottavan päräyttävä haalarimerkki. Lisäksi tuutorit, jotka tuovat mukanaan kolme (3) pilttiään tai fuksiaan, pääsevät sisään ilmaiseksi!

Vedä siis haalarit jälleen jalkaasi (mikäli sinulla sellaiset jo on) ja tule tutustumaan tuoreisiin pikku opiskelijanalkuihin sekä moikkaamaan niitä kavereita, joita et ole kesän aikana nähnyt, tai hankkimaan uusia tuttavuuksia, jos olet vanhoihin jo kyllästynyt.

Nähdään Vegasissa 1.9. klo 22.00 alkaen! Bileet teille tarjoaa Digit, Nucleus ja TYK.

Järjestäjä: 

Digit

Digit

Nucleus & TYK

Nucleus & TYK

Sijainti

Vegas Night Club & Casino
Kenelle: 
Kaikille!