29.11.2017 - 22:00
3€
Pikkujoulut goes 80's

Muistatko vielä legendaarisen Taistelu-Jaskan? Entä Terminaattorinakin tunnetun Arskan? Kelpaisiko kainaloon uima-altaassa keikistelevä Sabrina, uhkea Samantha Fox tai villi ja nuori Madonna? Tai ehkä sydämesi sykkii Ritari Ässälle? Näillä uljailla uroksilla ja naarailla on jotain yhteistä, ja se on KASARI.

Humanistisen ammattikorkeakoulun Turun paikallisjaosto eli TUPA kutsuu sinut viettämään kaikkien opiskelijoiden pikkujouluja Nightclub Marilyniin keskiviikkona 29.11.

Ovet aukeavat tälle nautintojen ja verkkosukkisten vuosikymmenelle klo 22.00. Sisäänpääsy sisältää nostalgisen haalarimerkin, joita riittää vain nopeimmille, joten ole ajoissa paikalla.

Luvassa on myös pukukisa mahtavine palkintoineen, joten nyt on aika kaivaa vanhempien vaatekaappeja, etsiä mauttomimmat olkatoppaukset ja vyölaukut ja päästää valloilleen sisäinen bile-eläimesi. Jos periaatteesta vastustat 80-lukua, muista että kyseessä on myös pikkujoulut, joten porot ja tonttutytöt ovat myös tervetulleita. Jos periaatteesta vastustat kaikenlaista teemapukeutumista, voit kiskaista jalkaan myös aina tilanteeseen sopivat opiskelijahaalarit.

MITÄ? Eeppiset pikkujoulut niinku isäs ja äitis ne muistaa
MISSÄ? Lynissä
MILLOIN? 29.11. klo 22.00
MIKSI? Lyni, pikkujoulut ja pikkulauantai. Mikä voisi mennä pieleen?
HINTA? 3e sisältäen haalarimerkin

NÄHDÄÄN LYNISSÄ!

Järjestäjä: 

TUPA - Turun Paikallisjaosto

TUPA - Turun Paikallisjaosto

Sijainti

Night Club Marilyn
Kenelle: 
Kaikille