23.09.2015 - 21:00
3€ / 5€
Osakuntien Pilttibileet

Keskiviikkona 23.9. SHO, SKO ja TPO isännöivät jälleen kerran legendaarisia Pilttibileitä Uusiksella. Piltit, fuksit, puput yms.opiskelunsa aloittaneet opiskelijamussukat, jotka ovat tuutoriensa kanssa käyneet osakuntien tuutorikierroksella, pääsevät sisään ilmaiseksi - ja tietenkin myös heidän tuutorinsa. Onko nimi siis listassa?! SHO:n, SKO:n ja TPO:n jäsenille sisäänpääsy kustantaa 3€ ja kaikille muille 5€. Valmistaudu todistamaan ovella osakunta- tai opiskelijastatuksesi.

Tuutorikierroksille YO-talo B:n osakuntatiloihin saa edelleen kysellä aikoja osoitteesta sosis-tuutorit@utu.fi. Vielä on siis aikaa hankkia ilmainen sisäänpääsy bileisiin.

Bileiden aikana saattaa saunakin lämmetä, samoin välipalat keittiön uunissa. Kannattaa siis varautua iltaan pyyhkeellä ja käteisellä valuutalla, jos ei luota omien virvokkeiden ja naposteltavien riittävyyteen.

Ovet aukeavat kello 21.00 ja 100 nopeimmalle isketään kouraan komea haalarimerkki. Bileet ovat viimeiset Uusiksella järjestettävät Pilttibileet häämöttävän kiinteistön purun takia, joten tänä vuonna kannattaa tulla ottamaan kaikki ilo irti!

Järjestäjä: 

SHO

SHO

SKO ja TPO

SKO ja TPO

Sijainti