23.05.2016 - 12:00
Ompelujamit!

Tule korjaamaan rikkinäiset vaatteesi!

Ompelujamit on kaupunkilaisten, suunnittelijoiden ja ompelijoiden treffipaikka. Pop Up Turun järjestämässä liiketilassa pidetään viiden päivän työpaja, jonne saa tulla korjaamaan omia vaatteita ammattilaisten ohjauksessa ilmaiseksi. Ompelujamit tarjoaa ammattilaistasoisen neuvonnan, koneet ja materiaalit kaikkien käyttöön.

Jos korjaustaitosi ovat kovasti ruosteessa tai homma normipaikkausta hankalampi, jameissa on ainakin yhtenä päivänä paikalla ammattiompelija, joka vastaanottaa tilaustöitä ja antaa hinta-arvioita.

Työpajassa valmistetaan myös esimerkkituotteita Tekstiili 2.0 pilotissa kerätystä poistotekstiilistä, joita kuka tahansa saa tulla tekemään. Valmistetut tuotteet menevät samantien myyntiin, eli jameihin voit tulla myös ostamaan viimeisimpiä lumpustauutta luomuksia! Itse valmistamat tuotteet saa toki mukaansa, mutta myyntituotoilla tuetaan yrittäjyyttä kehittyvissä maissa.

Tapahtuman tarkoituksena on avata tekstiilien valmistuksen ongelmakohtia ja puuvillan elinkaaren epäkohtia, sekä opettaa kuluttajia rakastamaan rytkyjään.

Järjestäjä: 

Tekstiili 2.0

Tekstiili 2.0

Sijainti

Hansakortteli