12.04.2016 - 22:00
Neuroviisut

HARD ROCK HALLELUJAH….Neuroviisut on taas täällä!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun kilpaillaan Turun parhaan laulajan tittelistä. Miltä opiskelijayhdistykseltä löytyy vuoden 2016 kultakurkku?

TOY ry voitti viime vuoden viisukamppailun, joten tänä vuonna on meidän vuoro järjestää kilpailu teille, rakkaat opiskelijatoverit. Tämän vuoden voittaja saa palkintonsa lisäksi myös saman kunnian ensi vuodelle. Näin ollen varmistamme perinteen jatkuvan.

Kuka sitten voi osallistua ja miten toimitaan?
1. Sinun täytyy olla jonkun turkulaisen opiskelijayhdistyksen jäsen (AMK tai yliopisto)
2. Saavu paikalle Lyniin 12.4 ja ilmoittaudu kisaan ennen klo 23.30!

Nopeimmat ilmoittautuneet pääsevät mukaan taistoon Turun (karaoke)herruudesta. Ilmoittautuminen kilpailuun päättyy klo 23.30. Tämän jälkeen arvovaltainen tuomaristomme valitsee 2-3 parasta ja seuraava kierros voi alkaa. Voittaja ratkaistaan huutoäänestyksellä (ota siis kannustusjoukot mukaan!). Voittajan pitäisi olla selvillä viimeistään klo. 00.30 ;)

Lauluthan meillä alkaa heti Lynin avauduttua, joten keittotiistain antimista kannattaa tulla nauttimaan heti silloin. TOY ry:n jäsenet pääsevät sisään 2 eurolla (muista opiskelijakortti) ja muille lysti kustantaa vaivaiset 3 euroa.

Huomasittehan, että 12.4 on tiistai? Sehän tarkoittaa….. keittotiistaita! Jos laulaminen ei maistu, niin kurkun kostutus onnistuu silloin hyvin huokeaan hintaan. Nopeimmille tietysti luvassa myös aika magee merkki, joten tätä ei kannata missata!

Järjestäjä: 

Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Turun Taideakatemian opiskelijayhdistys TOY ry

Sijainti

Night Club Marilyn
Kenelle: 
Kaikille karaokesta ja keittotiistaista tykkääville!