25.04.2016 - 20:00
9€ / 12€
MayDay Mayhem 2016 - Opiskelijativoli

Arvon opiskelijat, saammeko esitellä teille opiskelijativolin!

MayDay Mayhem 2016 pamauttaa vappuviikon käyntiin ja varmaa on, että näiden bileiden höyrykoneet jyskyttävät yhtä voimakkaasti kuin Tuomiokirkon kellot konsanaan. Mayhem on kypsytellyt pomminvarmaa reseptiään pääsiäisen yli ja vihdoin lanseeraa sen kaikkien janoisten ja hauskanpitoa metsästävien ulottuville.

Mikä ihmeen MayDay Mayhem?

MayDay Mayhem ja Opiskelijankaupunki.fi järjestävät tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyössä Tivoli Sariolan kanssa opiskelijativolin. Olemme varanneet koko Tivoli Sariolan itsellemme kyseisenä iltana ja järjestämme siellä kaikille opiskelijoille suunnatun opiskelijativolin! Sisäänpääsymaksulla pääset siis rajattomasti huvittelemaan tivolin laitteissa klo 20.00-23.00. Voitte kiertää useassa eri laitteessa niin paljon kuin haluatte! Jottei hauskanpito loppuisi tivolissa hassuttelun jälkeen, pääsette jatkamaan hauskanpitoa jatkoilla Turun sydämessä yökerho Venuksessa, johon tapahtumasta on ilmainen kuljetus.

Nämä koko Turun haalarijuhlat on suunnattu kaikille opiskelijoille haalariväriin katsomatta. Tapahtumassa 1000 nopeimmaille luvassa kaikkien aikojen ensimmäinen MayDay Mayhem -haalarimerkki!

Mitä muuta voisikaan tapahtumalta toivoa? Opiskelijoita kaikkialta, hauskanpitoa kavereiden kanssa, tivolilaitteissa hurvittelua illalla ja kaiken kruunaavat jatkot baarissa!

Lipunmyynti Mayhemiin tapahtuu Lyytin kautta. Opiskelijakaupunki tarjoaa nopeimmille lipunostajille Early Bird -lippuja rajoitetun määrän hintaan 9e/kpl ja loput liput tulevat maksamaan 12e/kpl. Tapahtuman lipunmyynti alkaa maanantaina 11.4.

Osta liput täältä!

https://www.lyyti.fi/reg_2016/MayDayMayhem

Mitä: MayDay Mayhem 2016
Missä: Kupittaan puisto & yökerho Venus
Milloin: 25.4.2016 klo 20.00 alkaen
Liput: Early Bird 9e / 12e
 
https://www.facebook.com/events/1549680175326495/
 
Järjestäjä: 

MayDay Mayhem ja Opiskelijankaupunki.fi

MayDay Mayhem ja Opiskelijankaupunki.fi

Sijainti

Kupittaanpuisto
Kenelle: 
Kaikille! :)