01.12.2016 - 20:15
Luonnontieteilijöiden Jouluristeily 2016

VOI JUKU!

Äärettömän innoissani haluan kertoa, että Luonnontieteilijöiden Jouluristeily seilataan tänäkin vuonna! Malttaako tätä edes odottaa?

Risteilyaluksena palvelee uskollinen M/S Baltic Princess! Lähtö tapahtuu torstaina 1.12. klo 20.15 ja paluu on seuraavana päivänä 2.12. klo 19.15.

Vuoden odotetuimman ristelyn ohjelma on valmisteilla, ja uuttakin sisältöä on jälleen luvassa! Ohjelmaan kuuluu tietenkin huikea avajaisshow Starlight Palacessa, laivan baarien AnkkuriAppro ja toisen päivän legendaarinen rastikierros. Vaikka risteilyn ohjelmaa ei vielä julkaistakaan, voimme taata, että hyvin treenattua menojalkaa tällä matkalla tosiaan kaipaa! Seuraa tiedotusta!

Kerrassaan ylpeänä haluamme kertoa, että meillä on vielä entisestään iloisempia uutisia! Ymmärrämme opiskelijoita ja taistelemme opiskelijoiden kukkaron ehtymistä vastaan. Jo kolmatta vuotta peräkkäin risteilyn hyttihinnat saadaan pidettyä entisellään! Hinnat ja lisäinfoa tulet löytämään osoitteesta www.jouluristeily.net

Nettilipunmyynti alkaa 10. lokakuuta!

Tervetuloa!

Menossa on täysillä mukana Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL, Ympäristöasiantuntijoiden keskusliitto YKL sekä Metsänhoitajaliitto - ole sinäkin!

*******************************************************************

Briefly in English:

HERE WE GO AGAIN!

May I introduce to you the annual Luonnontieteilijöiden Jouluristeily 2016!

The cruise will take place at M/S Baltic Princess. We will take off thursday 1.12. at 20.15 o'clock and return will be 2.12. at 19.15 o'clock.

Information about entertainment will be added as soon as possible! Stay tuned!

Prices for the cruise can be seen at www.jouluristeily.net

Tickets are on sale 10th of October!

Welcome aboard!

Järjestäjä: 

After Lecture Ry

After Lecture Ry

Sijainti

M/S Baltic Princess