05.03.2016 - 18:00
KY-Speksi 2016: TURUN NÄYTÖS

KY-SPEKSI päättää loisteliaan kiertueensa sekä koko näytöskautensa ihanaan Suomen Turkuun. Tule paikalle todistamaan, kuinka monien kuukausien työ saadaan päätökseensä ansaitsemallaan tavalla!

Ihmisten sananhelinä ympäröi sinut. Esirippu on kiinni ja skumppalasisi on puolillaan. Pian on aika istuutua ja esirippu avataan. Tervetuloa matkalle, joka vie sinut täysin uusiin ulottuvuuksiin.

Maailmanpoliittinen tilanne on kärjistynyt, ja ihmiskunta on suuren sodan partaalla. Megakorporaatio Syndikanssin tutkimuskeskuksessa kehitetty supertietokone PASI ottaa tehtäväkseen varmistaa ihmisrodun jatkuvuus. Hän käynnistää projektin, jonka avainhenkilöt pakastetaan pahan päivän varalle. Kun maailmanloppu lopulta tulee, on aika sulattaa pakasteet, saattaa projekti päätökseen ja pelastaa sodasta selviytyneet ihmiset.

KY-SPEKSI saapuu jälleen: isompana, parempana ja tuoreempana kuin koskaan. Tämän vuotinen tiimi on antanut sielunsa ja ruumiinsa produktiolle, joka poikkeaa aikaisemmista spekseistä sykähdyttävällä tavalla. Tervetuloa Speksiin vuosimallia 2016!

MISSÄ:
Turun työväenopisto,
opistotalon 2. kerros
Kaskenkatu 5
20700 Turku

MILLOIN:
5.3.2016 klo 18:00

Osta lippusi samantien osoitteessa: https://kyspeksi.mycashflow.fi/

Tsekkaa myös: http://kyspeksi.fi/ ja speksin IG @kyspeksi !

Menossa mukana: PwC, Helsingin Ekonomit - HEKO, KY-säätiö, EMU, Helsingin Tanssiopisto, Punanaamio, Froosh, Mars Finland ja L'Oreal
---

Mikä KY-Speksi?

Speksi on opiskelijavoimin, pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin kunnianhimoisesti tehty vuorovaikutteinen musiikkinäytelmä. Mukana on musiikkia, laulua ja tanssia sekä huikeita näyttelijäsuorituksia — tajunnan räjäyttävää tarinaa unohtamatta. Näyttelijät toimivat milloin käsikirjoituksen, milloin yleisön toiveiden mukaan. Huudolla »Omstart, itsenäisyyspäivän mielenosoitus» näyttelijät joutuvat heittelemään lavasteet pienyrittäjien ikkunoista sisään..

https://www.facebook.com/events/870282423090974/

Järjestäjä: 

KY-Speksi

KY-Speksi