29.09.2014 - 18:00
0e
Kielten ainejärjestöjen pupuinfo

Salut ! привет! Hallo!

Jäivätkö opintotoimiston kieli- ja viestintäopintojen vaatimukset pupusyksyn melskeessä epäselviksi? Ei hätää, niin meillekin! Jos kielet ja vieraat kulttuurit kuitenkin kiinnostavat, niin saavu kanssamme Parkin alakertaan nauttimaan monikulttuurisesta tunnelmasta ja syksyn 2014 hulppeimmasta pupuinfosta, kun Turun kauppakorkeakoulun kielten ainejärjestöt esittäytyvät maanantaina 29.9. kello 18 alkaen! Luvassa on hassuttelua kolmen eri maan hengessä, pientä saksalaista, ranskalaista ja venäläistä purtavaa unohtamatta tietenkään herkullista Le Boolia (janoisimmille OPM).

Jos lederhosenit menevät yhä väärinpäin tai patonki tahtoo aina juuttua kitalakeen, puhumattakaan siitä että sekoitat kyrilliset kirjaimet ja latinalaiset aakkoset, niin tule ihmeessä selvittämään, mitä KY-Hansalla, KY-Tricolorella ja KY-Perestroikalla tarjottavana!

LYHYESTI:
Quoi / Was / Что : Kielten ainejärjestöjen pupuinfo
Où / Wo / Где : Parkin alakerrassa
Quand / Wann / Когда : maanantaina 29.9. klo 18 alkaen
Pour qui / Wem / Кому : Kaikille pienille töpöhännille ♥
_______________________________________________

It’s time for this autumn’s most cross-cultural “bunny-info” for new students at TSE!

The German, French and Russian subject associations will bring you closer to their represented cultures with competitions, food and fun all night! We'll see you there!

Take out your lederhosen or beret, 'cause now it’s time to show some color!

Järjestäjä: 

KY-Tricolore

KY-Tricolore

KY-Hansa ja Perestroika

KY-Hansa ja Perestroika

Sijainti

Parkin alakerta
Kenelle: 
KY puput