08.09.2016 - 16:00
Keltanokkabileet 2016

KELTANOKKABILEET 2016 - bringing the 90’s back (in English below)

Olkatoppaukset, vyölaukut, flanellipaidat, platform-kengät, tatuointikorut ja ylisuuret farkut… Kuulostavatko nämä vetimet cooleimmilta ikinä? 8.9. Turun keskusta täyttyy toinen toistaan ysärimmästä uudesta opiskelijasta, kun KNB goes 90’s!

Keltanokkabileet eli KNB on Turun ammattikorkeakoulun uusien opiskelijoiden kastajaiset, jossa eri alojen opiskelijoista koostuvat joukkueet kiertävät ympäri Turun keskustaa ripotelluilla rasteilla, joissa kisataan leikkimielisiä kilpailuja. Rastikierros päättyy loppubileisiin, jotka järjestetään tänä vuonna suurempina ja mahtavampina kuin koskaan! Jatkopaikkoina toimivat Marilyn, Vegas ja Forte. Jatkoilla palkitaan rastikierroksen voittaja ja juhlitaan alkavaa lukuvuotta.

ILMOITTAUTUMINEN:
Rastikierrokselle ilmoittaudutaan 4 hengen joukkueissa Lyytin kauttahttps://www.lyyti.in/KNB16. Kerää siis uusista luokkatovereistasi neljän hengen porukka ja ilmoittaudu vuoden ikimuistoisimmalle rastikierrokselle. Päästäksesi rastikierrokselle TUOn jäsenhintaan, tulee sinun olla maksanut jäsenyytesi viimeistään ilmoittautumishetkellä – tarkastamme jäsenyyden! 

LOPPUBILEET:
Myös loppubileissä voit tuntea aidon 90-luvun tunnelman, kun tanssilattialla raikaa Spaissarit, Pandora, Haddaway ja Bomfunk MC’s! Keltanokka 2016 -rannekkeella pääset klo 21.00 alkaen sisään Marilynin ja Forten ovilta.
Jos sinulla ei ole etukäteen bileisiin oikeuttavaa ranneketta, lipunmyynti tapahtuu Lynin ja Forten ovilla - vain ja ainoastaan käteisellä!

HINTA:
TUOn jäsenet: 12 € /henkilö
Muut: 16 € /henkilö
Hinta sisältää rastikierroksen, loppubileet, haalarimerkin ja puuhapussin. Hinta maksetaan Lyytissä ilmoittautumisen yhteydessä.

AIKATAULU:
16.00 Aloitus Vartiovuorenmäellä ja rastikierrokselle lähtö
21.00 Loppubileet alkavat
03.30 Loppubileet päättyvät

PS:
Jos et jostain syystä pääse osallistumaan rastikierrokselle, voit toki tulla myös pelkästään loppubileisiin. Lipun hinta ilmoitetaan myöhemmin.

JÄRJESTÄJÄ:
Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta - TUO
http://www.opiskelijakunta.net/ 
 

Järjestäjä: 

TUO

TUO

Sijainti

Vartiovuorenmäki