17.02.2016 - 18:00
KAVERI-gaala

KAVERI-gaalassa skabaillaan parhaan lyhytvideon tittelistä. Pätkän pituus ei saa ylittää 5 minuuttia, muuten annamme teille vapat kädet. Videoiden tulee olla uusia, vanhoilla rainoilla ei voi osallistua. Tiimejä saa muodostaa vapaamielisesti, tiedekuntarajat auki!

Gaala järjestetään keskiviikkona 17.2.2016. Ilta aloitetaan lyhyellä juhlapuheella ja kisavideoiden katselulla. Tilaisuudesta siirrytään Tivolille nauttimaan virvokkeista ja ennennäkemättömistä tarjoiluista. Paikalla on tai ei ole jääveistosta. Pienen seurustelutauon jälkeen puolueeton, asiantunteva ja hyväsydäminen raatimme julistaa voittajat, jotka kilpailulle ominaiseen tapaan palkitaan ylitsevuotavasti (oikeasti kovat palkinnot tiedossa). Loppuilta krebataan aivan kuin torstai ei koskaan tulisi.

Mikäli haluat mukaan kisailemaan, laita viestiä osoitteeseen kimmo.nikula@utu.fi. Riittää kun kerrot tiimisi nimen. Kisavideot tulee toimittaa meille tiistaihin 16.2.2016 mennessä. YouTube-linkin tms. voi lähettää osoitteeseen kimmo.nikula@utu.fi tai sopia fyysisen kopion (muistitikku yms.) toimittamisesta

Tapahtuman virallisena sponsorina toimii turkulainen Rajala!

Tsekkaa mielettömän koominen Kysy & vastaa -osiomme alta. Lisäkysymyksiä voi esittää vapaasti.

Q1: Mikä tää juttu nyt oikein on?
A1: KAVERI-gaalassa 17.2.2016 skabataan parhaan lyhytvideon tittelistä!

Q2: Onpa tosi siistiä, siellä on varmaan ihan hitosti sääntöjä?
A2: Ei muuten ole! Videon pituus ei saa ylittää 5 minuuttia, muuten kisaajat saavat vapaat kädet toteuttaa itseään! Musavideo, lyhytdokkari, sketsikimara, poliittinen kannanotto, potkukelkkailupätkä. Kaikki käy!

Q3: No ei mulla oo ees kameraa saati sitten jotain editointiohjelmaa…
A3: No onhan! Mikäli videokameraa tai videokuvauskelpoista järkkäriä ei kaveriporukasta löydy, saa nykyisillä älypuhelimilla usein kuvattua jopa Full HD –tasoista videota. Windowsin Movie Makerin ja Applen iMovien lisäksi netistä löytyy muita ilmaisia editointisoftia. Hyvä idea korvaa puuttuvan kalu(sto)n!

Q4: Emmä osaa…
A4: Tekemällä oppii! Nyt on loistava tilaisuus kokeilla videoproduktion tekemistä. Kokemattomuus on innovaation siemen (keksin äsken itse).

Q5: Musta tuntuu pahalta…
A5: Höpönlöpön, nyt seikkailet vartin täällä http://www.randomkittengenerator.com/, kokoat tiimin ja osallistut!

https://www.facebook.com/events/464737883727772/

Järjestäjä: 

Turun Lääketieteenkandidaattiseura

Turun Lääketieteenkandidaattiseura

Sijainti

Tivoli
Kenelle: 
Kaikille! :)