03.06.2015 - 16:00
3e
Kauppakorkeakoulun pääsykoebileet

Keskiviikkona 3.6. on SE päivä, johon kuukausien intensiivinen valmistautuminen ja pääsykoekirjojen päälle vuodatetut hikipisarat tiivistyvät vastauksina koepaperille. Ulos salista astuttua, on toivottavasti kaikilla se mielessä: Mistä saan helpotuksen kevään aikana kumuloituneeseen ilon ja nautintojen puutteeseen? Tarjoamme pettämättömän tärpin: Kauppakorkeakoulun pääsykoebileet!M-klubin järjestämät pääsykoebileet ovat kesän kuumin tapahtuma ilman säävarauksia. Se ei ole vain aika ja paikka, vaan mielentila. Se on vapauden tunne, joka virtaa energisoivana läpi ryytyneimmänkin sielun. Tanssilattian täyttää juhlakansan rytmiherkät jalat ja tiskiltä käydään tilaamassa keväällä paitsioon jääneet kielen kosteaksi viekoittelevat drinkit. Ah, sitä debetien ja kreditien nollaamisen tuottamaa nautintoa!

Pääsykoebileisiin saa tulla juhlistamaan urakan päättymistä tai kesän alkamista, olit sitten hakija, opiskelija tai kuka vain opinalaan katsomatta. Tapahtuma tunnetaan myös Turussa opiskelevien parhaana kesätapaamispaikkana, joten tulevat kauppatieteilijät ja muut opiskelijat löytävät täältä varmasti syksyn opiskelijakaverinsa.

Kesäkauden fresheimpien opiskelijakekkereiden etkot starttaavat klo 16:00 Ravintolalaiva Donnalla. Tämän jälkeen on aika suunnata turkulaisen yöelämän keskukseen, eli Yökerhoon, jossa juhlia jatketaan aamuyön hämärään. Molemmissa menomestoissa on tietenkin teemaan sopien opiskelijaystävälliset hinnat kaikille pääsylipun lunastaneille. 

Liput Yökerhoon kustantavat vaivaiset 3e ja niitä voi ostaa päivällä (kello 12-15) Kauppakorkeakoululta, Donnalta tai Yökerhon ovelta.

150 nopeimmalle haalarimerkki muistoksi päivästä jota et unohda!

Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ja 3.6. juhlitaan!

MITÄ: Turun kauppakorkeakoulun pääsykoebileet
MISSÄ: Ravintolaiva Donna ja Yökerho
MILLOIN: 3.6. klo 16.00
MITÄ MAKSAA: 3€

Järjestäjä: 

M-klubi

M-klubi

Sijainti

Ravintolalaiva Donna + Yökerho