09.03.2017 - 22:00
3€
Karjala takaisin! -bileet

Alussa oli suo, kuokka ja Jussi.

Nyt on P-Klubi, Opex ja The Monkey.

Tiesitkö: Suomi täyttää 100 vuotta! Et tiennyt? No nyt tiedät! Asiaahan ei ole hehkutettu juuri lainkaan, joten nyt on aika juhlistaa isänmaatamme, mutta ennen kaikkea muistuttaa mieleemme riipivä vääryys, Karjalamme menetys.

Tiesitkö: Opex täyttää tänä vuonna 33 vuotta ja P-klubi lähestyy kunnioitettavaa keski-ikää täyttäen 42 vuotta. Tästä haastava yhteenlaskutoimitus, jonka lopputulemana järjestömme täyttävät yhteensä kunnioitettavat 75 vuotta!

Miten tämä nyt liittyy yhtään mihinkään? 75 on erisuuri kuin 100. Olemme yhdessä päätelleet suorastaan itsestään selvän asian: Suomi-satavuotiaan ainejärjestöyhdistelmän avulla saamme Karjalan takaisin, luonnollisestikin yksi jalluhuikka kerrallaan. Tarvitsemme siis vähintään satavuotiaan kokoonpanon 9.3. Monkeyhin – isäm maallisesti lausuttuna Monkiin – auttamaan tämän juomasuorituksen toteuttamisessa.

SIISPÄ toivotamme kaikki kynnelle kykenevät ainejärjestöt kanssamme valloitusretkeen suureen, ei haittaa jos tuo 100 vaikka vähän paukkuukin, jallupaukuin tietty kjeH Kjeh.

Nouse siis kanssamme iloisen kosteille barrikadeille haalareihisi ja parhaisiin Suomi-vermeisiisi sonnustautuneena, ja suuntaa poikkitieteelliseen Suomen juhlaan Monkeyhin! Nopeimmille huikea haalarimerkki ja paras pukeutuminen palkitaan ruhtinaallisesti! Karjala takaisin, jallu kerrallaan!

MITÄ: Karjala takaisin!
MISSÄ: Monkey
MILLOIN: 9.3.2017 klo 22 alkaen
MITÄ MAKSAA: 3€

Järjestäjä: 

Opex ja P-klubi

Opex ja P-klubi