16.10.2016 - 12:00
Riippuu, mitä ostaa ;)
Kårenin Kirppis NRO. 8

Tammikuussa alkanut kirpputoritapahtumasarja saa jatkoa syksyllä! Kevään viidessä tapahtumassa vieraili yhteensä 3 500 asiakasta ja se on mielestämme Turun mittapuulla oikein mukavasti (:

Syksyn kirppikset:

Su 16.10 - Nyt myynnissä! Takka-aula jo loppuunmyyty! 
Su 20.11 - Nyt myynnissä!
Su 11.12 - Nyt myynnissä!

LOKAKUUN SPESIALITEETIT, TSADAM: 

TYY:N KEHYVIIKKO

Lokakuun kirppis on osa Turun Yliopiston Ylioppilaskunnan Kehitysyhteistyöhanketta, ja Tekstiili 2.0 tulee vetämään kirppistelyn oheen workshoppia tekstiilin kierrosta. Workshop on ilmainen.

TURUN EKOTORI 

Jo pitkään mielessäni ollut mahdollinen yhteistyötaho. Ekotori jakaa ilmaiseksi lukemista, haalarimerkkejä (niitä ei paljon enää jäljellä tainnut ollakaan) sekä VASTAANOTTAA kätevästi EHJIÄ & RIKKINÄISIÄ PIENSÄHKÖLAITTEITA! Eli nyt näpsäkästi kirppisreissun ohessa voit jättää heille vuotavan kahvinkeittimen, käryävän föönin tai vaikkapa pamahtaneen mikrosi. Ethän kuitenkaan tuo paikalle mitään mikroa suurempaa, sillä niiden vastaanottamiseen oikea paikka on juurikin vain ja ainoastaan Topinojan kaatopaikka tai Ekotorien kiinteät myymälät. Ekotorin piensähkölaitteiden vastaanotto on KAIKILLE. 

*HUOM: Syksyn myyntipöydät ostetaan suoraan Holvin nettikaupastamme:https://holvi.com/shop/KareninKirppis/

*Saat valita itse niin kauan kuin paikkoja riittää haluatko myymään juhlasaliin, argentiinasaliin vai takka-aulaan.

*Paikkojen varaaminen sähköpostilla ei ole enää mahdollista. Myöskään varasijoja ei enää ole. Jos peruutuksia tulee, palautuvat myytipaikat tarjolle takaisin nettikauppaan.

Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 124 x 75cm) sekä tuolin, kahvin / teen kustantaa 20€ (sis. alv 24%) Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa ja kaikille paikoille voi tuoda mukanaan itse myö vaaterekin. Myyntitilaa on kevään tapaan sekä juhlasalissa, takka-aulassa että Argentiinasalissa kahvilan päädyssä. Kevään tapaan myyjien on mahdollista lahjoittaa heti myyntipäivän päätyttyä myymättömät tavaransa niin halutessaan Tsemppi ry:lle.

Kauppaa käydään jälleen klo 12-16. Kårenin kahvila palvelee myyntikerroksessa tapahtumapäivänä klo 12-15.

Ostajille tapahtuma ei kustanna edelleenkään mitään.

Huomaathan, että Åbo Akademis Studentkår taikka Restaurang Kåren eivät tuota tapahtumaa, joten osoitathan kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset Kårenin Kirppiksen facebooksivulle taikka sähköpostiin: kareninkirppis@gmail.com, kiitos!

Kirpputoriterveisin & näkemisiin elokuun lopussa!

Edvina Walstén
The Legend of Edvina
Tapahtuman tuottajatar

//kareninkirppis.blogspot.com
//thelegendofedvina.com

Yhteistyössä, luonnollisesti Kåren:
//karen.fi