28.08.2016 - 12:00
Pöytä 20e
Kårenin Kirppis NRO. 6

Turku oli jo pitkään kaivannut kirpputoritapahtumaa keskeiselle sijainnille keskustaan. Ihmisten kaapit ja kodit pursuavat tavaraa, mutta silti tarve ostaa uutta ei irroita otettaan. Mitä jos ostaisit itsellesi ne uudet tavarat käytettyinä? Tai hankkiutuisit eroon turhakkeistasi kirpputorimyynnillä? Onko vaatekaappiaan aina pakko uudistaa uusilla vaatteilla? Voisiko etsimäsi tarve-esine löytyä sittenkin käytettynä?

Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 124 x 75cm) sekä tuolin, kahvin / teen kustantaa 20€ (sis. alv 24%) Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa ja kaikille paikoille voi tuoda mukanaan itse myö vaaterekin. Myyntitilaa on kevään tapaan sekä juhlasalissa, takka-aulassa että Argentiinasalissa kahvilan päädyssä. Kevään tapaan myyjien on mahdollista lahjoittaa heti myyntipäivän päätyttyä myymättömät tavaransa niin halutessaan Tsemppi ry:lle. 

Kauppaa käydään jälleen klo 12-16. Kårenin kahvila palvelee myyntikerroksessa tapahtumapäivänä klo 12-15.

Ostajille tapahtuma ei kustanna edelleenkään mitään.

 

Huomaathan, että Åbo Akademis Studentkår taikka Restaurang Kåren eivät tuota tapahtumaa, joten osoitathan kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset Kårenin Kirppiksen facebooksivulle taikka sähköpostiin: kareninkirppis@gmail.com, kiitos!

Järjestäjä: 

Kårenin Kirppis

Kårenin Kirppis

Sijainti

Kenelle: 
Kaikille!