07.03.2016 - 12:00
KÅRENiN KIRPPIS NRO. 5

Tammikuun ja helmikuun kirppikset on jo kirppistelty ja jos sama tahti jatkuu, tapahtumissa käy keskimäärin 900 asiakasta. Huisia!

Kevään tulevat päivämäärät:
Su 24.4 (täynnä)
La 7.5 (täynnä)

Menestyksekästä tapahtumaa jatketaan maaliskuussa sunnuntaina 6. päivä. Tällä hetkellä kaikkien päivien myyntipaikat on jo varattu loppuun, mutta varasijoille voi vielä halutessaan ilmoittautua (kareninkirppis@gmail.com)

Uusi kirpputoritapahtumasarja Turussa, Kårenilla!

Uusi vuosi, uudet kujeet. Onko vaatekaappiaan aina pakko uudistaa uusilla vaatteilla? Voisiko etsimäsi tarve-esine löytyä sittenkin käytettynä?

Turku on jo pitkään kaivannut kirpputoritapahtumaa keskeiselle sijainnille keskustaan. Ihmisten kaapit ja kodit pursuavat tavaraa, mutta silti tarve ostaa uutta ei irroita otettaan. Mitä jos ostaisit itsellesi ne uudet tavarat käytettyinä? Tai hankkiutuisit eroon turhakkeistasi kirpputorimyynnillä?

Haluan luoda tapahtuman, jossa myyjille riittää ostajia ja ostajille riittää valikoimaa. Mikään ei ole kurjempaa kuin roudata ylimääräisyytensä kirpputorille jonka asiakasmäärän voi laskea sormin ja varpain.

Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 124 x 75cm) sekä tuolin, kahvin / teen kustantaa 20€ (sis. alv24%) ja se maksetaan tapahtumapäivänä paikalle tullessa käteisellä. Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa ja kaikille paikoille voi nyt ottaa mukaansa vaaterekin sillä myyntitilaa on juhlasalissa sekä Argentiinasalissa toisessa päässä taloa!

Kauppaa käydään klo 12-16, myyjät saavat luonnollisesti saapua paikalle jo aiemmin.Kårenin kahvila palvelee yläkerroksessa tapahtumapäivänä klo 12-15!

Ostajille tapahtuma ei kustanna mitään.

Tehdään tapahtumasta yhdessä jatkuva!

Kysymykset pyydän osoittamaan Kårenin Kirppiksen facebooksivulle taikka sähköpostiin: kareninkirppis@gmail.com

Huomaathan, että Åbo Akademis Studentkår taikka Restaurang Kåren eivät tuota tapahtumaa, joten osoitathan kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset ylläoleviin yhteydenottokanaviin, kiitos!

Kirpputoriterveisin

Edvina Walstén
The Legend of Edvina
Tapahtuman tuottajatar

//kareninkirppis.blogspot.com
//thelegendofedvina.com

Yhteistyössä, luonnollisesti Kåren:
//karen.fi

https://www.facebook.com/events/1708560972700519/

Järjestäjä: 

Kårenin Kirppis

Kårenin Kirppis

Sijainti

Restaurang Kåren
Kenelle: 
Kaikille! :)