07.02.2016 - 12:00
KÅRENIN KIRPPIS NRO. 2

Tammikuun tapahtuma suoritettu onnistuneesti hurjalla ja varmasti Turun yhdella kirppistapahtumahistorian suurimmalla kävijämäärällä: 852 asiakasta!

Menestyksekästä tapahtumaa jatketaan helmikuussa, sunnuntaina 7. päivä. Kirppispaikat helmikuulle & maaliskuulle on tällä hetkellä varattu loppuun, mutta huhtikuulle & toukokuulle on vielä paaljon tilaa.

Uusi kirpputoritapahtumasarja Turussa, Kårenilla!

Uusi vuosi, uudet kujeet. Onko vaatekaappiaan aina pakko uudistaa uusilla vaatteilla? Voisiko etsimäsi tarve-esine löytyä sittenkin käytettynä?

Turku on jo pitkään kaivannut kirpputoritapahtumaa keskeiselle sijainnille keskustaan. Ihmisten kaapit ja kodit pursuavat tavaraa, mutta silti tarve ostaa uutta ei irroita otettaan. Mitä jos ostaisit itsellesi ne uudet tavarat käytettyinä? Tai hankkiutuisit eroon turhakkeistasi kirpputorimyynnillä?

Haluan luoda tapahtuman, jossa myyjille riittää ostajia ja ostajille riittää valikoimaa. Mikään ei ole kurjempaa kuin roudata ylimääräisyytensä kirpputorille jonka asiakasmäärän voi laskea sormin ja varpain.

Myyntipaikka, joka sisältää jykevän pöydän (kooltaan 124 x 75cm, korkeus 72cm) sekä tuolin, kahvin / teen kustantaa 20€ (sis. alv24%) ja se maksetaan tapahtumapäivänä paikalle tullessa käteisellä. Myyntipaikan voi jakaa myös kaverinsa kanssa. Toisille paikoille mahtuu vaateteline, joten sen mahtuminen pitää varmistaa erikseen.

Kauppaa käydään klo 12-16, myyjät saavat luonnollisesti saapua paikalle jo aiemmin. Huomioithan, että tilassa ei ole hissiä vaan myytävät tavarat pitää siirtää myyntitilaan eli juhlasaliin rappusten kautta.

Kårenin kahvila palvelee yläkerroksessa tapahtumapäivänä klo 12-15!

Ostajille tapahtuma ei kustanna mitään.

Tehdään tapahtumasta yhdessä jatkuva!

Kysymykset pyydän osoittamaan Kårenin Kirppiksen facebooksivulle taikka sähköpostiin: kareninkirppis@gmail.com

Huomaathan, että Åbo Akademis Studentkår taikka Restaurang Kåren eivät tuota tapahtumaa, joten osoitathan kaikki tapahtumaan liittyvät kysymykset ylläoleviin yhteydenottokanaviin, kiitos!

Kirpputoriterveisin

Edvina Walstén
The Legend of Edvina
Tapahtuman tuottajatar

Muuta mielenkiintoista:
Hylätty Huvipuisto // hylattyhuvipuisto.com
Tuottaja itse // thelegendofedvina.com

Yhteistyössä:
Kåren // karen.fi

https://www.facebook.com/events/929098727183697/

Järjestäjä: 

Kårenin Kirppis

Kårenin Kirppis

Sijainti

Kenelle: 
Kaikille! :)