Pikkujoulukausi on täällä! Oletko valmis?

Viikonloput ovat täynnä firman, koulun ja kavereiden pikkujouluja jouluaattoon asti. Kuulostaako tutulta? Kovan kisakunnon lisäksi sesonkiin täytyy valmistautua näyttämällä viimeisen päälle viilatulta parhaimmillaan useana iltana peräkkäin. Opka keräsi talteen vinkit, joiden avulla näytät hyvältä perjantaista aina sunnuntaihin asti!

 

Opka tuntee saman tuskan ja polttavan intohimon tulevia rientoja kohtaan, ja päätti selvittää miten siitä voi suoriutua kunnialla.

Silliksillä ollaan totuttu näkemään jengiä milloin missäkin kuosissa, mutta pikkujouluihin sellainen presenssi ei sovi. Opkan ehdoton suositus on luottaa ammattilaiseen, jonka avulla selätät useat juhlallisuudet kerralla. Hiusten Olohuoneen Nina ja Camilla antoivat apua sekä naisille että miehille pitkästä juhlakaudesta selviytymiseen.

Ladies first

Hiusten Olohuoneen Nina ja Camilla auttavat opiskelijaa hädässä. Nina toteaa, että kampaus on naiselle kuin kruunu päässä. Ilman tilanteeseen ja asuun sopivaa kampausta ei asukaan pääse oikeuksiinsa. Ammattilaisella tehdyt kampaukset saadaan kestämään useampienkin juhlien läpi etenkin, kun pohjustus ja valitut tuotteet ovat hiuslaadulle oikeat.​

Camilla kertoo naisten pikkujoulukampausten olevan tänä vuonna rentoja kiharoita ja lettikampauksia sekä nutturoita. Etenkin rennommat kiharakampaukset on haastavia luoda kotitekoisesti niin, että ne kestäisivät perjantaista vielä lauantai-iltaan asti. Mikäli aikaa ei ole hiusten värjäämiselle, mutta väri kaipaisi kipeästi päivitystä, valitse värifiksaus. Sillä saadaan elvytettyä hiukset nopeasti sävytteen avulla, ja voit jatkaa juhlakautta kevyin mielin (ja ilman suurta lovea lompakossa)!

Me naiset saamme onneksi nauttia tietyistä helpotuksista kiireisen juhlakauden keskellä. Miltä kuulostaisi geelilakatut kynnet joulun punaisena tai vaikka ranskalaisella manikyyrillä, jotka säilyvät kuosissaan noin 3 viikkoa? Tai upeat volyymiripset, jotka säihkyvät yön pikkutunneille asti lumipyryistä huolimatta? Samalla säästät aikaa joulukiireiden keskellä.

And then to the gentlemen

Miesten juhlavalmistautuminen on verrattain helpompaa, mutta skarpilta näyttäminen eilisten firman pikkujoulujen jäljiltä voi olla vaikea paikka. Nina ja Camilla painottavat hiusten ja parran lookin päivitystä ennen hurjinta juhlaputkea, jolloin pystyt näyttämään freesiltä pienellä vaivalla. Kun hiukset ja parta eivät sojota joka suuntaan, ei pitkän kisakauden väsymyskään paljastu jokaiselle vastaantulijalle.

Värifiksaus on  loistopaketti myös jätkille, jotka eivät ole tyytyväisiä omaan luonnolliseen väriinsä, mutta eivät kuitenkaan innostu pitkistä värjäysprosesseista tai tyvikasvusta. Fiksauksen avulla voi päivittää lookiaan astetta tyylikkäämmäksi pikkujoulukautta varten.

 

Tsekkaa tästä Hiusten Olohuoneen opiskelijaedut ja fiksaa tyylisi kuntoon pikkujoulurientoja varten! Soita ja kysy peruutusaikoja, mikäli varaus jäi viime tippaan!