Mikä Pikkulaskiaisen hahmoista olet? Hilpeä ryyppyveikko vai mustekala?

Hilpeä ryyppyveikko, mustekala vai nälkäpetteri? Pikkulaskiaisen mäkikisan ja baarikierroksen ympäriltä voi löytää monia eri suorittajia. Tunnistatko itsesi listauksesta?

Talven kohokohta on käsillä! Pikkulaskiainen on torstaina ja haalarikansa vaeltaa sankoin joukoin Puolalanpuiston ympäristöön ihailemaan eeppisiä suorituksia mäessä ja sen ulkopuolella.

Hienoimmat suoritukset mäkikisassa palkitaan, mutta vähemmälle huomiolle jäävät suoritukset mäkikisan ulkopuolella. Vuodesta toiseen tarkkasilmäiset Opkan tarkkailijat ovat bonganneet mielenkiintoisia hahmoja mäkikisan ja baarikierroksen varrelta. Tunnistatko itsesi tai kaverisi listauksesta?

Hilpeä ryyppyveikko!

Hilpeän ryyppyveikon mielestä kaikki on ihanaa! Hän kierii lumessa, halaa kaikkia ja varastaa jopa mäkikisan juontajan mikrofonin kertoakseen rakkaudestaan. Ryyppyveikolle hihitellään, mutta hän ei herätä pahennusta – kaikki on aivan kuus kautta viis. Ryyppyveikot saavat tunnetusti mahtavia ideoita varsinkin loppuillasta. Ryyppyveikko on ensimmäisenä humalassa ja viimeisenä selvinpäin.


Pikkulaskiaisen maskotti on täydellinen esimerkki hilpeästä veikosta!

Nälkäpetteri

Olet viimeiset kuukaudet valmistautunut Pikkulaskiaiseen ja tyyliniilona sinua harmittaa haalareiden käyttö. Illan ainoa tavoite on saada rakkautta ja se tekee sinusta hullun! Hukkaat kaverisi jo mäkitapahtumassa ja vaellat yksin läpi baarikierroksen tavoite mielessäsi. Illan viimeisten hitaiden aikana sinut palkitaan, mutta olet viettänyt koko Pikkulaskaisen yksin!

Urheilija

Kesäkuntoon 2020! Tämä hahmo on uutenavuotena tehnyt hirmuisen lupauksen ja intohimoisesti tavoittelee timmiä kesäkroppaa. ”Ei kipua, ei hyötyä”, on hahmon motto ja Pikkulaskiaisena tämä kaveri hölkkää selvinpäin baarista toiseen keräten leimat vedellä. Ei välttämättä huono vaihtoehto, mutta Opka ei suosittele! ;)

Ylisuorittaja

”Vielä yks leima!” Tämä innokas opiskelija raahaa kavereitansa baarista toiseen, vaikka keskustan laidalta löytyisi talven eeppisimmät etkot. Paras haalarimerkki on saatava, ja Börssin lipusta tämä hahmo on valmis maksamaan kolminumeroisen summan. Todellinen Pikkulaskaisfani!


Suorittaja haalarimerkit ovat tärkeitä!

Mustekala

Tämän hahmon kanssa liikkuminen Pikkulaskiaisena on antoisaa mutta hidasta. Tämän verkostoitujan lonkerot yltävät koko Suomen ympäri. Iltasi voi keskeytyä joka toinen minuutti, mutta tutustut varmasti uusiin tuttavuuksiin illan aikana. Varaa mukaasi pitkä pinna ja innokas asenne uusien tuttavuuksien tapaamiseen liikkuessasi mustekalan kanssa mäkitapahtumassa tai baarikierroksella.


Pikkulaskiainen on verkoistoitujan unelma!

Luovuttaja

Aina löytyy joukosta luovuttaja! Suurimmilla odotuksilla tapahtumaan lähtevä opiskelija sammahtaa yleensä ensimmäisenä jo ennen baarikierrosta. Toisin kuin joistain hahmoista, niin luovuttajasta on parhaimmillaan vain iloa muille! :)


Luovuttaja joutuu usein kärsimään heikkoudestaan!

Turisti

Pikkulaskaiseen saapuu opiskelijoita ympäri Suomen. Turisti (todennäköisesti Helsinkiläinen) on ensimmäistä kertaa Suomen Turussa eikä löydä Puolalanpuistoon ja vaeltaa pitkin Aurajokea miettien kummal puol jokkee on. Jos tapaat Turistin, niin autathan hänet jatkamaan matkaa oikeaan suuntaan Pikkulaskiaisen hengessä! :)


Hesalainen Turussa?

Vapaaehtoinen tai järjestäjä

Tämä hahmo on kultakimpale! Vapaaehtoisilla on yleensä loistavat työsuhde-edut ja mahdollisesti haluttuja VIP-lippuja jatkopaikoille. Käyttäytymällä hyvin mäkitapahtumassa ja viemällä roskat roskiin saatat päätyä Robinin kanssa backstagelle!

Oikein hauskaa pikkulaskiaista kaikille!