26.11.2015 - 21:00
300€
KAA(M)OS 2015

HYVÄT HALPAMATKALAISET, KAA(M)OS TULEE TAAS! #Kaamos2015Vuoden odotetuin laskutapahtuma, KY-Skin LEGENDAARINEN halpamatka KAA(M)OS suuntaa pitkän tauon jälkeen taas rakkaan RUKAN maisemiin 26.11.-30.11. Luvassa on jyrkkiä nousuja, rajuja laskuja ja ihan kaikkea siltä väliltä! Kohta mennään ja lujaa!Matkaan lähdetään OMALLA JUNALLA! Yöjunassa ei nukuta, vaan tästä starttaa 4-päiväinen KAA(M)OS -mielentila. Mökkejä löytyy 6 ja 8 hengen porukoille ja tänä vuonna kaikki mökit saman tien varressa... TAKUUVARMA KAAOS!Lipunmyynti tapahtuu jossain päin Otaniemeä (tarkemmat koordinaatit ja kellonajat luvassa myöhemmin):TORSTAINA 24.9 

ja PERJANTAINA 25.9 JOS PAIKKOJA JÄLJELLÄ!Kerää frendit kokoon ja OO NOPEE, NÄÄ REVITÄÄN KÄSISTÄ! Viime vuonna paikat myytiin HETI EKANA PÄIVÄNÄ loppuun ! Tunkua on, TUU AJOISSA!

80€ varausmaksu käteisellä messiin lipunmyyntiin!

LIPPUUN sisältyy:

★ Matkat omalla junalla HKI – RUKA !
★ Majoitus Rukalla upeissa mökeissä
★ 2 päivän hissilippu
★ Rinneriehat, iltabileet, all-inclusive-boenthoe-buffet
★ Yllätysohjelmaa ja mielettömiä skabapalkintoja

LIPUN HINTA: 300€ Ompa paha!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

KAAMOS – SE ON MIELENTILA!

To 26.11.: Kaamoskansa kokoontuu torjantaina rautatieasemalle, suksipussit painaa, ei tunnu missään, NYT MENNÄÄN ! Hyppää pimeään kummitusjunaan, vaella vaunuja pitkin bilehurmokseen, kuka järjestää parhaat hyttibileet? Nousu pohjoiseen alkaa viimeistään NYT!

Pe 27.11.: Missä mä oon….?! NO RUKALLA ! Bussi kuljettaa asemalta Rukalle: Mökin kautta äkkiä mäkeen, RUKAN RINTEET ODOTTAA! KY-SKI:n Rinneriehassa DJ:t vauhdissa ja boenthoe-buffa pystyssä, josta laskujen välissä voit tulla tankkaamaan taikajuomaa uutta nousua varten!

Illalla ihan tajuttomat Tajukangas-bileet taivasalla! Jalat kipeenä ja kohmeessa laskemisesta, EI HAITTAA, palju lämmittää ja pohjoisen taiasta ja tanssimusasta nautitaan revontulten alla!

La 28.11.: YLÖS, ULOS, (JUOMA KÄTEEN) JA MÄKEEN! Rinnerieha räjäyttää taas meiningin: tiedossa siistejä skaboja, siistimpiä palkintoja ja siisteintä meinikiä!!

Onks jo riehuttu liikaa? EI HAITTAA, naamiaisasut niskaan ja menox! Lauantai-illan kliimaksina Ky-Skin mainetta karttaneet NAAMAJAISET! HUHHUH MITÄ ASUJA JENGILLÄ ON !!! Hyssyttely pannaan, huhujen mukaan jengi alkaa suunnitella seuraavan vuoden asujaan heti edellisen halpamatkan jälkeen! “Näänksmä Koivuniemen kahtena vai onkstuol oikeesti kaks Paulaa lavalla?” Kaamoskansa hämmentää pohjoisen yössä.

Su 29.11.: Laskut laskettu, MUTTA NOUSUT JATKUU! Kassit kantoon ja HESAAN ! Tää torstain ja maanantain välinen yö jatkuu MÖRKÖJUNASSA ! Vielä on pitkä matka kotiin, kuka sinne ees haluu?? VIEKÄÄ MUT KAAMOKSELLE !!

Ma 30.11.: Hello, Städi ! MADAFAKIN KAA(M)OS

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

 

Järjestäjä: 

KY-Ski

KY-Ski

Sijainti