Opiskelijan arkea helpottamassa

Palvelumme uudistuu annetun palautteen pohjalta, kun tuomme sivustolle lisää uusia ominaisuuksia helpomman opiskelijaelämän puolesta.

Edut

Ajamme opiskelijoiden etuja ja tiedotamme Turun alueella olevista opiskelijaystävällisistä yrityksistä sekä neuvottelemme opiskelijoille parempia alennuksia.

Tapahtumat

Pyrimme listaamaan kaikki mielenkiintoisimmat opiskelijatapahtumat bileistä vaihtoehtoisiin aktiviitteetteihin. Voit myös lisätä oman tapahtumasi tapahtumakalenteriimme!

Lounaat

Uusin sovelluksemme hakee ja listaa päivittäiset lounaslistat kaikista Turun alueen opiskelijaravintoloista. Kehitämme osiota jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta.

Pysy ajankohtaisena

Liittymällä yhteisöömme tuhansien muiden joukkoon, kuulet rahanarvoisista eduista ja siisteimmistä menoista aina ensimmäisenä.

 

 

Haluatko opka.fi-mobiilisovelluksen puhelimeesi? 

Sivustomme toimii halutessasi kuin mikä tahansa mobiiliapplikaatio! Kurkkaa ohjeet täältä.

 

Minkä muun takana seisomme?

Palvelu tunnistaa automaattisesti sijaintisi sen hyväksyttyäsi. Sijaintitietoja ei tallenneta, paitsi omaan selaimeesi. Eikä meitä muutenkaan hirveästi kiinnosta missä oikeasti liikut (haloo). Verkkosovelluksemme listaa tämän jälkeen alennukset ja lounaslistat järjestykseen alkaen aina sinua lähimmästä. Muistathan tarkistaa selaimesi sijaintiasetukset, jos edut tai lounaat näkyvät hassussa järjestyksessä!

Kerromme myös merkityksellisiä tarinoita poikkitieteellisesti ja läpi kaupungin yhteisöllisessä Opiskelijan Blogissa! Haluaisitko kirjottaa siihen? Tarjoamme leffaliput.

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Minuun voi olla aina vapaasti yhteyksissä, mikäli sikäli mitään kysymyksiä heräsi!

Ystävällisesti

 

Leevi Korhonen

Liiketoimintapäällikkö
leevi@opiskelijankaupunki.fi
050 4690108