04.11.2014 - 21:00
3 €
Indexin Kotibileet

Indexin kotibileet tulevat taas!Oletko kyllästynyt ainaisiin baaribileisiin? Kaipaatko vanhoja hyviä aikoja, kun bilepaikkana toimi jonkun koti? Eikö olekin mahtavaa viettää iltaa hyvässä seurassa ilman että rahaa kuluu tuhottomasti drinkkeihin? Indexin kotibileet ovat vastaus tähän ja moneen muuhun kaipailemaasi asiaan. Viime vuonna suursuosion saavuttanut tapahtuma pidetään tänä vuonna 4.11. alkaen klo 21. Paikkana näille kemuille toimii autenttisen kotibiletunnelman luova Uusi-S (Kirkkotie 6). Näissä hävyttömissä bileissä et ehdi katsella kelloa tai murehtia tenttejä. Amerikkalais-suomalaiset teinibailut jättävät jälkeensä päiviksi tinnituksen ja kauhunsekaisen krapulan. Luvassa onkin niin kreisiä meininkiä, että kannattaa varautua jo ennakkoon tyhjentämällä kalenterista seuraava päivä. Täällä kukaan ei nimittäin voi taata sitä, mihin aikaan juhlijat hoipertelevat koteihinsa. Luvassa on räävitöntä menoa ja tajunnanräjäyttävää seuraa. 

Pienen nostalgialisänsä tuo monipuolinen bilemusiikki, johon saa toivoa parhaat biisit omilta kotibileajoilta. Halukkaat voivat pukeutua myös teeman eli teinikotibileiden mukaisesti. Red Party Cuppeja ja makkispekkiksiä on luonnollisesti jälleen luvassa. Ties vaikka illan mittaan urkenisi mahdollisuus beerbongille tai muulle kilvoittelulle. Nämä ovat bileet, joita et halua missata!

Index toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi vuoden repäisevämpään ja kurittomampaan tapahtumaan: Real House Partyihin. Sisäänpääsylipun hinta 3€. OPM!

Järjestäjä: 

Index ry

Index ry

Sijainti