26.04.2018 - 22:00
3€ / 4€
Hybridin VappuStartti 2018

In English below!

Vappu on täällä taas!

Mikäli vappuviikon aloitus on päässyt venymään, niin viimeistään torstaina 26.4. klo 22 on aika liittyä vappukansan joukkoon ja rientää kohti Vegasin ovia ja perinteistä VappuStarttia! Ja vaikka vappusi olisikin alkanut jo aikoja sitten, niin tule silti juhlistamaan kanssamme vuoden parasta aikaa!

Lipun hinta on ennakkoon 3 euroa ja ovelta 4 euroa. Ennakkolippujen paikat ja ajat tiedoitetaan myöhemmin tässä tapahtumassa!

Etkoilutapahtumana on tänäkin vuonna Educariumin kentällä. Etkot alkavat klo 16 ja tarjolla on grillattavaa, rilluttelua ja vappuisaa seuraa!

Muista hakea itsellesi haalareita koristamaan huikea Einstein-vappuilmapallohaalarimerkki, jollaista et takuulla löydä mistään muualta.

LYHYESTI!
Mitä? VappuStartti 2018
Missä? Vegasissa
Milloin? 26.4. klo 22
Paljonko? 3€ ennakkoon ja 4€ ovelta

---

May Day is here again!

If your May Day celebrations have not yet begun, it's time to finally start on the 26th of April! Get your friends together and head to the traditional VappuStartti-party at Night Club Vegas.

The party begins at 10 PM and the tickets cost 3 euros in advance and 4 euros at the door. We will give more information about the pre-ticket sales here in this Facebook event.

You are also welcome to the event’s pre-party barbecue which will be at field behind Educarium. The pre-party will at 4 PM.

In a nutshell:
What? VappuStartti-party 2018
Where? Night Club Vegas
When? 26th of April at 10 PM (Pre-party at the field behind Educarium at 4 PM)
How much? 3€ in advance or 4€ at the door

Järjestäjä: 

Hybridi ry

Hybridi ry

Sijainti

Vegas Night Club