13.11.2014 - 18:00
10€
Humanistisitsit

Jokaisen turkulaisen humanistin syksyn kohokohta eli Humanistisitsit järjestetään torstaina 13.11. klo 18.00 alkaen T-talolla (Vanha Hämeentie 29, 20540 Turku). Sitsit alkavat perinteiseen tapaan tasalta ja sitseillehän ei sovi tulla myöhässä. Ilmoittautuminen sitseille alkaa jo tämän viikon sunnuntaina 12.10. klo 10.00 ja päättyy maanantaina 20.10. klo 9.00. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa http://tyyala.utu.fi/germanica/?p=332(Huom! Linkki toimii vasta ilmoittautumisen alettua)Humanistisitsit ovat aiempina vuosina olleet huippusuosittuja, joten mikäli mielit sitseille mukaan, ole ajoissa liikkeellä! Paikkoja on rajoitetusti (mutta enemmän kuin edellisinä vuosina!), ja ne on tarkoitettu Turun yliopiston humanistisen tiedekunnan opiskelijoille.

Sitsien menu
- Bataattikeittoa ja patonkia
- Liha-makaroonilaatikkoa tai kasvisrisottoa
- Mantelikakkua maitosuklaalla

Juomavaihtoehdot ovat punaviini tai valkoviini. Lisäksi sitsaajille tarjotaan illan aikana 2 snapsia ja kahvi avecin kera.
Sitsaajille on tietenkin tarjolla myös alkoholiton vaihtoehto! Sitseille voi lisäksi tuoda omia ruokajuomia.

Ilmoittautuessasi sitseille kerro, otatko liha- vai kasvisvaihtoehdon sekä juomavalintasi. Kerrothan myös mahdollisista ruoka-aineallergioista tai muista erityisruokavalioista. “Viesti järjestäjille" -osiossa voit ilmaista toiveesi pöytäseurasta. Toiveita noudatetaan mahdollisuuksien mukaan.

Pukukoodi: smart casual

Sitseille kannattaa varata käteistä, mieluiten tasaraha: laulukirjan pantti on 10 euroa. Rahan saa sitsien päätyttyä takaisin, kun palauttaa laulukirjan hyvässä kunnossa. Sitseillä on myös myynnissä Humanitasin kannatustuotteita, joiden ostamiseen suositellaan varaamaan tasaraha. Niitä voi katsoa netistä osoitteessa: www.humanitas.fi/wordpress/?page_id=166

Sitsilysti kustantaa 15 euroa alkoholia nauttiville ja 13 euroa alkoholittoman vaihtoehdon valitsijoille. Maksu suoritetaan Humanitasin pankkitilille FI87 4713 0010 0011 05. Maksun tulee näkyä Humanitasin pankkitilillä 6.11. mennessä tai menettää sitsipaikkansa! Viestikenttään tulee kirjoittaa "humanistisitsit14" sekä oma nimi.

Sitseiltä on kuljetus Marilyniin sitsien virallisille jatkoille eli Suuriin Humanistibileisiin vol. VII. Sitsaajille jaetaan sitseillä haalarimerkki, joka toimii Humanistibileiden sisäänpääsylippuna. Sitsaajien on siis pidettävä haalarimerkkinsä tallessa! https://www.facebook.com/events/668315723283195/?ref_newsfeed_story_type=regular

Järjestäjä: 

Humanitas ry

Humanitas ry