11.04.2016 - 18:00
Jatkot 3e
Hockey Night in Kupittaa

Menikö TPS:n ja TuTon Playoff-kevät ohi sen lyhyen keston ja ylihinnoiteltujen lippujen takia? Harmittaako kun tähän aikaan keväästä Turussa ei taaskaan pelata jääkiekkoa?

Opiskelija, ei hätää! Nyt sinulla on mahdollisuus tulla seuraamaan kahden Turun perinteikkäimmän opiskelijajärjestön, TLKS:n ja Turun KY:n, välistä jääkiekko-ottelua Marli Areenan hornankattilaan. Anniskelukatsomo on auki päädyssä, jossa on myös järjestyksenvalvonta. Muissa katsomonosissa joudut turvautumaan omiin urheilujuomiisi. Ottelu on maksuton, ja paikan päällä kansaa viihdyttää Turun opiskelijabileiden kuumin DJ duo Frat House Brothers! Ottelutapahtuma ei suinkaan rajoitu pelkkään jääkiekkomatsiin, sillä pelin jälkeen on mahdollisuus lähteä voitolla yöhön TLKS:n bilepyhtättöön Tivoliin, jossa Frättärit jatkavat matsin jälkeen soittamista! Kannattaa olla nopea, sillä Tivolin kapasiteetin vuoksi jatkolippuja riittää vain nopeimmille. Lipunmyynnit järjestetään medisiinalla ja kauppakorkeakoululla viikolla 14. Ottelu toimii myös TLKS:n 70. vuosijuhlaviikon avajaistapahtumana #tlks70v. Juhlavuoden tukijoina toimivat Mehiläinen, Turun Sanomat ja Duodecim. Äänentoistosta ja valoista hallilla vastaa Rajupaja.

Lisätietoa ohjelmasta ja lipunmyynneistä löydät pian tästä tapahtumasta!

MITÄ: Functio Laesa HC – KY-Jets
MISSÄ: Marli Areena
MILLOIN: Maanantaina 11.4. klo 18:00
MITÄ MAKSAA: Otteluun vapaa pääsy! Jatkot Tivolilla 3 €
MIKÄ #: #turunderby

Briefly in English:
Be ready when the ice hockey spring in Turku culminates when Functio Laesa HC from the UTU Faculty of Medicine and KY-Jets from the Turku School of Economics face each other at Marli Arena in Kupittaa. There is free entry for the game and the bar is open at the arena. After party at Tivoli costs 3 € and tickets are sold at Medisiina and the School of Economics on week 14. More information coming up. Stay tuned!

Järjestäjä: 

Functio Laesa HC and KY-Jets

Functio Laesa HC and KY-Jets

Sijainti

Marli Areena
Kenelle: 
kaikille