15.04.2016 - 19:00
5€
Himera-klubi: Antoine Läng ja Tuukka Haapakorpi/Atte Häkkinen/Topias Tiheäsalo

Nykytaidetila Kutomon kevään Himera-klubilla esiintyy keskisen Euroopan nykyimprovisoijien ehdottomasti mielenkiintoisimpiin nimiin lukeutuva Antoine Läng! Sveitsiläinen Läng käyttää esiintymisissään instrumenteista vanhinta – ihmisääntä. Konsertissa Läng esiintyy täysin akustisesti.

Illan aloittaa Tuukka Haapakorven (elektroniikka), Atte Häkkisen (syntetisaattori ja elektroniikka) ja Topias Tiheäsalon (sähkökitara ja elektroniikka) trio. Myös kuvataiteilijana toimiva Haapakorpi tunnetaan free jazz -yhteyksistä muun muassa Horst Quartetin rumpalina. Häkkinen soittaa ja laulaa useissa punk- ja noisebändeissä kuten Pymathonissa yhdessä Tiheäsalon kanssa, mutta sooloesiintymisissään häntä kiinnostaa myös sähköinen minimalismi. Tiheäsalo on kitaristi, joka soittaa pääasiassa free jazzia ja improvisoitua musiikkia.

Himera on turkulaismuusikoista koostuva työryhmä, joka keskittyy marginaalimusiikin – muun muassa vapaan improvisaation, free jazzin ja elektroakustisen musiikin – ympärille kietoutuvaan toimintaan. Työryhmän perustajajäsenet ovat Niko-Matti Ahti, Marja Johansson, Niko Karlsson, Topias Tiheäsalo ja Jaakko Tolvi. Nykytaidetila Kutomolla Himeran tapahtumia on koettu keväästä 2013 lähtien.

Tapahtuma Nykytaidetila Kutomolla perjantaina 15.4.2016 klo 19
Liput: 5€

www.antoinelang.tumblr.com
www.soundcloud.com/antoinelang
www.himera.fi

Kuva: Maya Rochat

Järjestäjä: 

Ehkä-tuotanto

Ehkä-tuotanto

Sijainti

Nykytaidetila Kutomo