06.03.2018 - 10:00
6€
Herkku Approt

Kevään makein opiskelijatapahtuma Herkku Approt saapuvat jälleen Turkuun!

Mitä?

Herkku Approt ovat makeat ja edulliset approt, joista ei tule ketutusta tai krapulaa. Perinteisiin approihin erona on se, että baarien sijaan kierretään kahviloita ja nautitaan herkkuja sekä kahvijuomia. Tarkoituksena on kiertää vähintään 6 kahvilaa ja nauttia niiden antimista, jotta ansaitsee himotun haalarimerkkimme.

Olemme neuvotelleet mukavan hintaisia ja kokoisia suupaloja, jotta jokainen varmasti jaksaa maistella tarjontaa useassa paikassa.
Kahviloita ja ravintoloita on mukana runsaasti, joten jokaiselle löytyy mieluisat suorituspaikat. Approjen suorittaminenkin tulee halvemmaksi kuin perinteisten approjen!

Milloin?

Herkku Appro järjestetään Tiistaina 6.3.2018 kello 10-18. Nämä approt eivät ole niinkään suorittamista vaan nauttimista. Kunnollisen nautinnon saamiseksi approihin on varattu aikaa runsaasti, joten ehdit käydä vaikka tunneilla välissä, tai sitten aloittaa vasta koulun jälkeen.

Missä?

Turun parhaissa ja opiskelijaystävällisissä kahviloissa ja ravintoloissa! Appropassien ja suoritusmerkkien jakopaikkana toimii Hansakorttelin Arnolds.
Approt saa aloittaa vasta appropassin haettuaan ja kahviteltuaan tarpeeksi kiertäjä luovuttaa passinsa sekä saa vastineeksi herkullisen haalarimerkin. Passeja saa vaihdettua merkkiin klo 20:00 asti.

Miksi ?

Tapahtuman tarkoitus on tehdä turkulainen kahvilakulttuuri tutummaksi opiskelijoille. Ketä ei haluaisi lähteä kahvittelemaan ja herkuttelemaan yksin tai kavereiden kanssa Turun kahviloihin?

Mitä maksaa?

6 €:lla saat itsellesi appropassin, jonka täytettyäsi saat hienon haalarimerkin. Haalarimerkkejä on kahta eri tasoa ja ansaitsemasi merkki riippuu siitä monettako kertaa olet suorittamassa approja.
Liput ovat myynnissä 29.1.2018- 3.3.2018. TIO:n ja ELBA:n toimistoilla sekä bailataan.fi -sivustolla:
https://bailataan.fi/#!/events/daf2561c-5232-42b4-bd6c-7ff98f6934dc

Kenelle?
Tietenkin kaikille opiskelijoille ja opiskelijan mielisille herkuttelijoille! ;)

Lisätietoa tulee lähempänä tapahtumaa, mutta varatkaa jo nyt päivän mittainen aukko ”kesäkunto”-projekteihinne ;)

-- English --

Are you bored of the same old pub crawls? If so we have something new for you!

Herkku Approt are like pub crawls but instead of going around bars we go to different cafes where there are different sweets and treats for you to eat.

What is the cost?
6 Euros gets you the pass for the event and when you complete it you get an awesome patch for your overalls!

Tickets can be bought during 29.1.-3.3.2017 at TIO and ELBAs offices or at the site bailataan.fi :
https://bailataan.fi/#!/events/daf2561c-5232-42b4-bd6c-7ff98f6934dc
Where?

Turku city and its awesome cafes!

Järjestäjä: 

TIO ry ja Elba ry

TIO ry ja Elba ry

Sijainti

Arnolds Hansa