09.10.2014 - 16:00
15€
Hämeenkadun Appro 2014

Rakas Approkansa,

Koko vuoden kestänyt odotus palkitaan nyt! Se on täällä taas, legendaaristakin legendaarisempi Hämeenkadun Appro vuosimallia 2014! Tamperetta uhkaa räjähdysvaara, sillä luvassa on aivan järisyttävää meininkiä, hurjasti hauskuutta ja huikea artistikattaus!
Vanhat perinteet jatkuvat jo 32. kerran järjestettävässä Suomen suurimmassa opiskelijatapahtumassa kun torstaina 9.10 Hämeenkadun valtaa jälleen tuhannet haalaripöksyt ympäri suomen. Kostean ja ikimuistoisen tai muistamattoman ravintolakierroksen jälkeen on jaossa himoittuja tutkintoja aina Approbaturista Emeritukseen saakka!

Meno ei kuitenkaan lopu vielä tähän, sillä VIIDET loppubileet viihdyttävät approkansaa aina pikkutunneille saakka.

Näyttävän sisääntulon Tampereen yöelämään ottanut Union toimii tänä vuonna loppubilepaikkana. Tämän yökerhon tilat laitetaan koetukselle, kun lauteille astelee kaksikko, joka ei jätä kansaa kylmäksi, vaikka kesähelteet loppuisivatkin. JVG ohjaa approilijat voitolla yöhön ilman kysymysmerkkejä.

Rokkareille ja rockabillyille luvassa on hunajaa korville, kun Brick’s avaa ovensa loppubileiden merkeissä. Parketti kolisee ja rokki soi, kun Mr. Willy’s Rock n’ Roll Experience antaa juhlakansalle sitä, mikä sille kuuluu!

Ravintolamaailman upeat tilat luovat puitteet mahtaville EDM kekkereille kolmen yökerhon voimin. Näin ollen BPM pidetään kohdallaan Alex Kunnarin astellessa levareiden taakse. Infekto saapuu karistamaan kiekot lämpimäksi syksyn koleudesta.

Viihdemaailma Ilonalta puolestaan kuuluu ulvontaa, joka ei ole peräisin susijengistä. Se on Roope Salminen ja koirat, jotka päästetään myös kyseisenä iltana vapaaksi.

Artistikattaus sisältää paljon miehistä testosteronia, mutta se kaikki kompensoidaan Tullikamarin Pakkahuoneella. Ihanaakin ihanampi Anna Abreu viettelee yleisönsä takuuvarmasti Tampereen yössä, muistuttaen aproilijoita siitä, että huominen on vasta huomenna!

In English:

Hämeenkadun Appro is the biggest student event in Finland! ! On Thursday 9th of October the streets of Tampere are crowded with students from all over Finland wearing their “uniforms” (i.e. overalls) and having the time of their lives navigating from one bar to another with friends and thousands of others. The main idea is to navigate from bar to another to achieve one of our 5 “academic” degrees. After completing the bar round it is time for the after party.
This is the event of the year!
THIS IS THE EVENT OF THE YEAR!

Järjestäjä: 

Hämeenkadun Appro

Hämeenkadun Appro