05.02.2017 - 18:00
62,50€
Goom17 - Suomen suurin opiskelijoiden bileristeily

GOOM17-SUOMEN SUURIN OPISKELIJOIDEN BILERISTEILY

*BALTIC PRINCESS/ SU 5.2. ja MA 6.2.2017
*LÄHDÖT MOLEMPINA PÄIVINÄ 19.30
*Turku, Siljan terminaali
*Liput myy Lehtimäen Matkat Oy
*K-18
*Liput alkaen 62,5€/hlö (Sisältää 25€ arvoisen ruokasetelin)
*www.goom.net

Yleinen lipunmyynti aukeaa keskiviikkona 31.8, mutta jos haluat varata parhaat hytit jo nyt niin ryhdy peikoksi ja saat etuosto-oikeuden sekä huimia peikkoetuja! GOOMpeikko myynti käynnistyy keskiviikkona 17.8!!!

HUOM! SINUN EI TARVITSE OLLA OPISKELIJA TULLAKSESI RISTEILYLLE. OPISKELIJAMIELISYYS JA HAUSKANPITO RIITTÄÄ ;) .

-------------------------------------------------
Tänä vuonna GOOM-risteilyt on päässyt jo kiitettävään 24 vuoden ikään mutta se tarkoittaa vaan entistä GOOMimpaa meininkiä laivalla!! Tänä vuonna Goomin uusitun ilmeen kautta juhlitaan laivalla 5.2-6.2.2017 Baltic Princessillä!! Vaikka ilme on uusi niin aito ja alkuperäinen GOOM-henki ei ole muuttunut mihinkään!!

Artistit julkaistaan elokuun aikana, mutta voimme kertoa jo nyt että kattaus tulee tänäkin vuonna olemaan taattua GOOM-laatua!!

Artistien lisäksi laivaan lastataan toistakymmentä toinen toistaan kovempia deejiitä aina vanhoista GOOMdeejiistä uusiin tuttuihin!!

Juontaja toimii myös tänä vuonna koomikkotaikuri JP PIRINEN sekä legendaarinen Jusu Lounela!!

-------------------------------------------------
Virallinen risteily ohjelma julkaistaan tammikuussa 2017 aikana!!

Tulevana vuonna olemme panostaneet entistä enemmän oheisohjelmaan ja pidämme huolen siitä että laivalle ei tule yhtään tylsää sekunttia!!

Wiuhahduksen, PaskanMusanFestareiden ja muiden GOOMklassikoiden lisäksi luvassa myös mm. aamuJumppa!!

-------------------------------------------------

Suomen suurin ja mahtavin opiskelijoiden risteily järjestetään taas tammikuun ja helmikuun vaihteessa! GOOM tuo mukanaan huippuohjelmaa, ällistyttävää meininkiä, huipputason artisteja sekä tietenkin GOOMAA ja estotonta opiskelijameininkiä. GOOM on siis juuri se ainoa oikea, jossa on pidetty hubaa jo vuodesta 1993 lähtien! 24vuotta tulee täyteen eli teini-ikä on niin sanotusti takanapäin!

Luvassa on paljon vanhoja GOOM-perinteitä, kuten maailman suurin viuhahdus, paskanmusiikin-festivaali, sekä muut GOOMat helmet unohtamatta Suomen parasta LIVE musiikki kattausta ja huippu dj:tä.

Tule mukaan viihtymään yli 4000 muun bailaajan joukkoon! 

Ensimmäinen GooM-risteily oli vuonna 1993 (Giganttisen Orgastiset Opiskelijoiden Megabileet) ja sen ideoi & järjesti viisi jyväskyläläistä kauppatieteen opiskelijaa. Ensimmäiselle GooM-risteilylle 1993 osallistui heti yli 1 800 opiskelijaa. 

GOOM chartereita on ollut jo 71 ja niillä on matkustanut yli 150 000 opiskelijaa. Risteilylle osallistuvien keski-ikä on noin 23

Nähdään helmikuussa laivalla jengi ♥

Järjestäjä: 

GOOM

GOOM

Sijainti

M/S Baltic Princess
Kenelle: 
kaikille