08.02.2015 - 17:00
50 €
GOOM 15 - Suomen suurin opiskelijaristeily

GOOM 15-SUOMEN SUURIN OPISKELIJOIDEN BILERISTEILY

*BALTIC PRINCESS/ SU 8.2. ja MA 9.2.2015
*LÄHDÖT MOLEMPINA PÄIVINÄ 19.30
*Turku, Siljan terminaali
*Liput myy Matkavekka Oy TEL. 020120 4800
*K-18
*Liput alkaen 50€
*www.goom.net

Yleinen lipunmyynti aukeaa keskiviikkona 8.10, mutta jos haluat varata parhaat hytit jo nyt niin ryhdy peikoksi ja saat etuosto-oikeuden sekä huimia peikkoetuja!

HUOM! SINUN EI TARVITSE OLLA OPISKELIJA TULLAKSESI RISTEILYLLE. OPISKELIJAMIELISYYS JA HAUSKANPITO RIITTÄÄ ;).

-------------------------------------------------
Tänä vuonna GOOM-risteilyt on päässyt jo kiitettävään 22 vuoden ikään mutta se tarkoittaa vaan entistä GOOMimpaa meininkiä laivalla!! Tänä vuonna Goomin uusitun ilmeen kautta juhlitaan laivalla helmikuun 8-10 päivä Baltic Princessillä!! Vaikka ilme on uusi niin aito ja alkuperäinen GOOM-henki ei ole muuttunut mihinkään!!

Artisteina toimii tänä vuonna molemmilla lähdöillä laivabändiksi valittu Roope Salminen & Koirat-yhtye sekä sunnuntai 8.2 lähdölle meitä tulevat myös viihdyttämään Suomen positiivisin henkilö Elastinen sekä naiskauneutta edustamassa löytyy Janna.

Maanantai 9.2 lähdölle Koirien lisäksi estraadin valtaa itseoikeutetusti Apulanta sekä yksi tämän hetken suosituimmista artisteista joka ei lähde Hankoon vaan Goomille nimittäin Kasmir!

Lisäksi laivaan lastataan toistakymmentä toinen toistaan kovempia deejiitä aina vanhoista GOOMdeejiistä uusiin tuttuihin!!

-------------------------------------------------
Virallinen risteily ohjelma julkaistaan tammikuussa 2015 aikana!!

Tulevana vuonna olemme panostaneet entistä enemmän oheisohjelmaan ja pidämme huolen siitä että laivalle ei tule yhtään tylsää sekunttia!!

-------------------------------------------------

Suomen suurin ja mahtavin opiskelijoiden risteily järjestetään taas helmikuussa! GOOM tuo mukanaan huippuohjelmaa, ällistyttävää meininkiä, huipputason artisteja sekä tietenkin GOOMAA ja estotonta opiskelijameininkiä. GOOM on siis juuri se ainoa oikea, jossa on pidetty hubaa jo vuodesta 1993 lähtien! 22. vuotta tulee täyteen eli teini-ikä on niin sanotusti takanapäin!

Luvassa on paljon vanhoja GOOM-perinteitä, kuten maailman suurin viuhahdus, paskanmusiikin-festivaali, sekä muut GOOMat helmet unohtamatta Suomen parasta LIVE musiikki kattausta ja huippu dj:tä.

Tule mukaan viihtymään yli 4000 muun bailaajan joukkoon!

************************************

Ensimmäinen GooM-risteily oli vuonna 1993 (Giganttisen Orgastiset Opiskelijoiden Megabileet) ja sen ideoi & järjesti viisi jyväskyläläistä kauppatieteen opiskelijaa. Ensimmäiselle GooM-risteilylle 1993 osallistui heti yli 1 800 opiskelijaa.

GOOM chartereita on ollut jo 69 ja niillä on matkustanut yli 150 000 opiskelijaa. Risteilylle osallistuvien keski-ikä on noin 23 vuotta. Risteilyllä ovat esiintynyt lähes kaikki 1990-luvun ja 2000-luvun kotimaiset huippuyhtyeet ja -artistit. GooM on Suomen suurin ja suosituin opiskelijatapahtuma. Eikä suotta

Järjestäjä: 

GOOM

GOOM

Sijainti

M/S Baltic Princess