25.05.2018 - 17:00 to 26.05.2018 - 20:00
Farm Hack 25.5. - 26.5.2018

Turun yliopisto järjestää toukokuussa 2018 innovaatiokilpailun, jossa etsimme keinoja kehittää kotimaista maataloutta avoimen datan avulla.

Joukkuemuotoiseen kilpailuun ovat tervetulleita kaikki avoimesta datasta ja/tai maatalouden kehittämisestä kiinnostuneet ammatti- ja koulutustaustaan katsomatta. Joukkueet on mahdollista muodostaa etukäteen tai järjestäjien avustuksella kilpailun käynnistystilaisuudessa.

Kilpailijat voivat itse määrittää työnsä muodon, joka voi olla esimerkiksi uusi liiketoimintamalli, sovellus, verkkosivu, visualisointi tai vapaamuotoinen datapohjainen konsepti. Työ itsessään voi liittyä aiheisiin kuten maanviljelyn tehostaminen, peltotöissä ja maatalouskoneissa käytettävät tekniset sovellukset tai karjaeläinten olojen kehittäminen. Avoimen datan lähteenä voivat olla mm. satelliitit, dronet, valmiiksi saatavilla olevat säätiedot sekä sensoridata. Osallistujille annetaan tapahtuman yhteydessä perehdytys sekä valittavissa oleviin teemoihin että avoimeen dataan, eikä osallistuminen siten edellytä alan asiantuntijuutta.

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 25.5. klo 17 ja päättyy lauantaina 26.5. klo 20, sijaintina Turun yliopiston Tiedekeskus Tuorla osoitteessa Väisäläntie 20, 21500 Piikkiö. Tarjoamme osallistujille ruokailut ja majoituksen maksutta Tuorlan majatalossa. Osallistuminen on mahdollista myös etäyhteyden kautta.

Ilmoittautuminen: http://bit.ly/FarmHack

Farm-Hack on osa EU-rahoitteista Open Data as a Service -hanketta.

Yhteystiedot:
Mikko Vermanen
Projektitutkija
Turun yliopiston kauppakorkeakoulu
Gezeliuksenkatu 2, 20500 Turku
mikko.vermanen@utu.fi
+358 40 146 0638

Katri Honkonen
Tutkimusavustaja
katri.honkonen@utu.fi

Tuuli Sundén
Visuaalinen suunnittelija
tuuli.sunden-uusimäki@utu.fi

Järjestäjä: 

Open Data as a Service -hanke

Open Data as a Service -hanke

Sijainti

Turun yliopiston Tiedekeskus Tuorla